Ibland undrar jag hur jag skulle klara mej utan min älskade bil!

Visst, det finns bussar och tåg men här kommer några orsaker till att de inte kan ersätta min bil:

- Det är jobbigt att resa med djur i bussen, speciellt om man har en kanin i en bur som är 1,20m lång.. Och den buren har jag kört många gånger fram och tillbaka. För hur får man annars sin kanin mellan t.ex "sommarhemmet" på Torsholma och "vinterhemmet" i Ekenäs?
- När man har praktik/flyttar o.s.v. så är det inte så värst roligt att trycka in alla tusen kassar och väskor i en buss, och en soffa ska vi inte tala om.. Men den soffan rymdes alldeles perfekt i min bil! Hittills tror jag att jag alltid har fått plats med allt jag har velat i bilen, det ryms verkligen mycket i den! Jag menar, vem behöver en husbil när man har en Zafira där man kan sova!?
- Även fast jag inte alltid har så mycket packning är det ändå svårt att ta sig härifrån till Brändö (Åland). Inga bussar går hela vägen fram, så förutom att man måstebyta buss flera gånger, vänta länge på att bussarna ska komma så måste man också ta en taxi. Plus att mamma och pappa ändå måste komma och hämta mej den sista biten. Så jag tror inte att jag alls skulle hinna hem på en vanlig helg då.
- Man behöver inte följa några tidtabeller, bilen är redo när man själv är redo!


Nikon D3100 och 18-55mm.

Så att bilen sedan kostar ganska mycket varje år och att bensin är dyrt, det spelar ju ingen roll. För Zafiran är verkligen min viktigaste ägodel och jag är så glad att hon (för bilar har faktiskt kön de också!) är min och bara min! Sedan att det kan se lite dumt ut när jag kommer körande ensam i min sjupersoners "tantbil" bryr jag mej inte om, jag har i alla fall ordentlig bas i stereon i bilen så då känner jag mej åtminstone inte som någon gammal tant!

Så nu vet ni hur mycket min bil betyder för mej!

Har ni bil? Varför/varför inte?

Kommentarer
Postat av: Malin

haha, toka...;Dden går bra o sova i xD

2011-10-27 @ 21:26:25
URL: http://malhel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0