Mina julklappar

Nu tänkte jag visa och berätta vad jag har fått till julklapp den här julen. Jag skrev redan ett annat inlägg om att jag hade fått photoshop, men nu kommer bilder på resten av sakerna!
 

Jag fick fyra olika böcker, Stora boken om örter, Fotografernas bästa bilder och två böcker baserade på sanna historier. En perfekt blandning mellan fakta, foto och underhållning! :)


Jag fick två olika stora termosar, så bara det blir lite varmare så ska jag fara ut på picknick! Jag fick också lite godis och gojibär.

Här är allt möjligt jag fick i en enda stor hög! Jag fick olika smycken, hårinpackning, pennor, ett häfte, mjukisbyxor, strumpor och pengar. Pengarna fick jag för att köpa en reflexskärm, så att jag kan köpa en sådan som jag själv vill ha, så det var perfekt! :) Jag använder kanske också en del av pengarna till ett gymkort om det blir något över. 
 
Jag har inte fått alla julklappar av mina vänner och släktingar ännu, men det här är i alla fall allt det jag har fått av familjen och av Malin. Så lite allt möjligt och jag är jättenöjd! :D Vad har ni fått till julklapp i år? 

Kommentarer
Postat av: Maria

Intresserad av örter? Själv är jag helt kass på växter, haha

2012-12-27 @ 23:58:47
URL: http://mariasfotoklipp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0