Nu börjar Rockoff 2012!

Idag börjar Rockoff. Men jag är ännu i Kimito. Men ikväll ska jag och Malin fara hem till mig, och på lördagen far jag, Malin och min lillasyster vidare till Mariehamn. Så även om vi missar första kvällen ska jag och Malin njuta av de åtta andra kvällarna, så det kommer nog bli superkul! :D Vi var på Rockoff förra året också, och har många fina minnen därifrån!
 
De här artisterna uppträder i år:
 
Jag har ingen speciell som jag ser jättemycket fram emot, men det är nog många som kommer bli roliga att se! Så det tror jag kommer bli en superrolig vecka! :D Jag och Malin ska kanske tälta i år också, det är ju mycket roligare och mer festivalstämning att tälta än att bo i lägenhet, fast det kanske är "bekvämare" och billigare med lägenhet!
 
Här är förresten några bilder från Rockoff förra året:
 
Bilderna är fotograferade av mig med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.
 
Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga under veckan, men jag ska åtminstone tidsinställa några inlägg och så ska jag göra mitt bästa! Och kameran har jag självklart med, så sen efteråt har jag antagligen en massa bilder att visa! :D

Kommentarer
Postat av: Becka [fotoblogg]

Vad kul! :D

2012-07-20 @ 18:35:39
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Tove

Sv: Nej, vad tråkigt att du aldrig fick byxorna, men tur att du inte fick någon räkning iaf! :)

2012-07-20 @ 20:13:59
URL: http://rainbowmonster.devote.se
Postat av: Tove

Superfina bilder! :D

2012-07-20 @ 20:14:18
URL: http://rainbowmonster.devote.se
Postat av: amanda

Hej! Är påväg till rockoff detta år men vet inte hur vi skall göra med boende.. Ska gärna vara nära området och billigt? Har du några tips, ska man välja camping, b&b eller nät annat?

Svar: Jaha, vad roligt att ni är på väg på Rockoff i år! :) Jag själv brukar alltid tälta, campingen är ganska nära centrum och det är mysigt där, men största orsaken till att jag tältar är för att jag tycker att det är mer festivalkänsla på campingen än på vandrarhem eller liknande. Men jag har tyvärr inte så mycket tips på andra ställen att bo, min familj äger en lägenhet i Mariehamn, så oftast om jag är där så bor jag ju i lägenheten :) Kram!
Saras Fotoblogg

2013-05-18 @ 18:37:38
URL: http://janniftamanda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0