Trädgårdsmässa i Åbo

Idag klockan fyra är det start mot Åbo för ungefär hälften av klassen och en lärare. Imorgon och fram till och med söndagen så är det trädgårdsmässa i Åbo, Puutarhan kevät, och vi ska delta där och presentera hortonomutbildningen. Så ikväll ska vi förbereda vår monter och se till att allt är klart inför imorgon. Vi tre ska vara där torsdag och fredag, på helgen kommer andra halvan av klassen och tar över. Skönt så får vi ha helgen ledig!;)

Så bloggandet kan bli lite dåligt, men jag ska försöka uppdatera lite i alla fall, plus att jag har tidsinstället ett par inlägg. Så jag tror att ni överlever. Jag tar såklart med kameran så sen efteråt har jag säkert en hel del bilder att visa!:)

Här är en bild från Miljömässan som var här i Ekenäs tidigare i mars, men då var jag bara dit en snabb runda och tittade. Det är alltid ettorna som har monter där då, så jag var där förra året. Det är inte alls en lika stor mässa, och inte lika intressant heller, men jag tänkte att det passade att visa en sådan bild i alla fall, nu på tal om mässor!


Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Har ni besökt någon intressant mässa?:)

Kommentarer
Postat av: PEETRA

- Jaså :o vilken tur att snön smälte bort under samma dag då! nu är den borta i alla fall och vårvädret är tillbaka :D

2012-03-21 @ 21:46:25
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0