Trädgårdsmässan: Från en tom fläck till en färdig monter

På torsdagen och fredagen var jag, Malin och Martina (som går på vår klass) alltså till Åbo på trädgårdsmässa för att presentera vår utbildning. På onsdag kväll kom vi dit och började göra vår monter. Först hade vi stora problem att alls hitta vår plats, men till slut hittade vi några små tejpbitar på marken som visade var vi skulle vara, så då var det bara att bära dit alla saker.

Så här såg det ut när alla saker var på inburna:Efter det var det dags att leta upp någon som hade skärmarna vi skulle använda så att vi kunde sätta upp dem. Efter att det var gjort var det bara att rulla ut mattan, plantera lite blommor, hänga upp en tavla och lite annat liknande.

Här är det läraren som fixar med datorn medan Malin och Martina väntar:Sedan var det bara lite småsaker kvar, en hylla med broschyrer och helt enkelt att se till att allt såg bra ut:Sedan var allt klart och det vara bara att sätta sig och vänta:

Alla bilderna är fotade med Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm eller Nikkor 18-55mm.

Montern blev kanske lite väl inriktad på landskapsplanering istället för trädgårdsnäring med tanke på att vi alla studerar på trädgårdsnäring, men det var läraren (som egentligen är lärare på landskapsplanering) som hade ordnat det mesta så det blev lite så. Men ganska mysig tycker jag ändå att montern blev. 

Men jag måste erkänna att det var fruktansvärt tråkigt att sitta där två dagar från tio till sex. Inte för att mässan var tråkig i sig, men det var inte riktigt rätt målgrupp där. Det var så gott som bara pensionärer och äldre där, så ingen var ju så värst intresserad av att börja studera. Men nu har vi i alla fall varit med och ordnat en monter vid en lite störra mässa, så det är ju roligt. Förhoppningsvis går det bättre idag och imorgon också för de hortonomer som är på mässan, kanske de lyckas hitat några intresserade!:)

Mera bilder från själva mässan kommer så småningom.

Kommentarer
Postat av: Amanda Persson [foto & fotboll]

svar: jaa det är verkligen skönt med vår :D

2012-03-24 @ 11:30:57
URL: http://amandapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0