Årsfesten

I onsdags var jag som sagt på vår studerandeförenings årsfest. Det var riktigt roligt, vi åt först tre rätters middag, sedan var det lite lekar och efter det efterfest på Kårken. Jag tycker ju egentligen inte alls om lekar och de vet de som känner mig. Och såklart när två "frivilliga" skulle väljas så röstade de på mig så jag var tvungen att tävla för mitt lag (vi satt vid två bord, och varje bord var ett lag). Haha, jag var inte så glad på dem då! Men mitt lag vann så det kändes bra! :D På Kårken dansade jag sedan i några timmar, och gissa om jag hade ont i fötterna efter det, ovan som jag är vid att ha högklackat. Men det var roligt, jag skämde bara ut mig en del. Nä men det var en rolig kväll, jag umgick med mina goda vänner och hittade dessutom några nya "bästisar"! 
 
Innan årsfesten så samaldes vi ett gäng hos mig och Malin en sväng för lite fotografering också, så jag tänkte visa lite av bilderna vi tog då. Ljuset var lite dåligt och vi hade lite bråttom, men jag tycker att det blev många fina bilder! Jag prövade också använda min reflexskärm för första gången, den gjorde verkligen skillnad! 
 
Men nu till bilderna:
 

Fotade av mig med Nikon D3100 och Nikkor 18-55 mm, de flesta är tagna med fjärrutlösare. 

Nu dagarna efter har jag däremot inte mått så bra, jag höll på att bli förkyld redan på onsdagen, men igår bröt det ut ordentligt. Så nu har jag ont i halsen och lite feber som kommer och går. Men jag ska nog överleva! 

Kommentarer
Postat av: Malin

det blev ju fina bilder må jag säjjjjja :)

Svar: Tack så mycket! :D
Saras Fotoblogg

2013-04-12 @ 14:41:37
URL: http://malhel.blogg.se
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Fina bilder. :)

Svar: Tack! :)
Saras Fotoblogg

2013-04-12 @ 20:33:38
URL: http://Evaaaahs.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0