"Det ser inte alls ut att vara första gången"

Idag hade jag en jättebra dag på jobbet. Jag trivs så bra i butiken i Karis, butiken är väldigt mysig, hon som jobbar där är jättesnäll och det är så roligt att få göra lite buketter och pröva på lite allt möjligt. Som chefen sa idag: "Du är din egen chef". Så jag får välja var jag vill jobba, vilka tider och vad jag vill göra. 
 
Idag på förmiddagen gjorde jag en krans, det var en beställning till en som ville ge en krans till sin man för att han hade varit med i trettio maraton tror jag. Jag har aldrig gjort någon likadan krans förut och det var ganska mycket pillande och arbete med den. Men det var det så värt sen när de andra såg den, när chefen såg den. "Det ser inte alls ut att vara första gången, den är ju perfekt", sa de. "Nästa vecka får du göra två sådana till, om det passar?".
 
Jag fick också höra av chefen att allt jag gör blir bra, att jag är noggrann och ordentlig, att jag har ett öga för sånt här. Så det var verkligen otroligt roligt att höra, jag gör ju mitt bästa så jag blir så glad när jag sedan får beröm för det jag gör! :D
 
Några bilder på kransen jag gjorde:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: ann-sofie

så fin den blev :)

Svar: Tack! :D
Saras Fotoblogg

2013-08-18 @ 15:40:43
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Det såg verkligen ut att vara pilligt å göra en sådan krans, men den vart ju superfin! Och vad roligt att höra såna ord från sin chef! :)

SV: Tackar :)

Svar: Jo det var en hel del pillande och tog en hel del tid, men det var roligt! :) Tack! :D Jo verkligen, de orden betydde mycket för mig! :)
Saras Fotoblogg

2013-08-18 @ 19:51:11
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0