En härlig fredagskväll!

Han jag skrev om, en gammal bekant som jag chattar ganska mycket med, dök upp igår. Orsaken till att jag var lite tveksam i förra inlägget är för att han har ställt in en hel del av våra träffar. Men inte igår, så det var roligt! Han kom till mig i Ekenäs halv sju ungefär, sedan satt vi inne och pratade allt möjligt ändå till klockan tio.
 
Han och jag är så lika på något sätt, det har jag alltid tyckt om med honom. Så lätt att skriva och prata med, så lätt att öppna sig med. Fast jag bara träffar honom en gång i året ungefär så är han en av dem som vet mest om mig. Ganska fint tycker jag, för han tycker också att jag är lätt att prata med.
 
Efter det så for vi ut och cruisade i Ekenäs. Det var en av orsakerna till att jag ville träffas, han har en Camaro, och jag älskar de bilarna, speciellt den generationen. Så snygga! Min dröm är att själv skaffa en sådan så småningom, men vi får se. Vi körde i alla fall runt ganska länge, stannade och gick på stranden, tittade på stjärnorna, lyssnade på musik. Så härligt! Halv två ungefär for han tillbaka hem igen och jag, trött efter att ha sovit bara ca tre timmar natten innan, somnade och sov gott. Så det var min fredagskväll! :)
 
En bild på Camaron:
 
Fotad med Sony Ericsson Xperia Ray. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0