Idag har jag blivit intervjuad!

Nu för några minuter sedan så avslutade jag en liten intervju om foto och om min blogg. Det var en av tidningarna på Åland som ville göra ett reportage om lite bloggar nu under sommaren, och de hade hittat min blogg efter att ha googlat lite. Och klart jag ställer upp, det är ju roligt att bli lite uppmärksammad för det man gör! Så ikväll ska jag leta upp några bilder att mejla dem, och så får man se när intervjun blir publicerad. Så, nu har jag berättat en av de roliga sakerna som jag nämnde i förra inlägget!
 
Nu måste jag fara på jobb, men här får ni lite snabbt en naturbild:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm. 

Kommentarer
Postat av: Mima

svar: tack för din kommentar! :) Roligt att någon läser bloggen ännu fast den har varit lite trög på sistone ;) trevligt att du blev glad av inlägget, jag var själv så himla glad då jag gick och lade mig igår att det kändes nästan overkligt :) Jag hade jätteroligt!

O ja tyckte du nämnde nåt om en intervju igår men jag lyssnade inte så noga. Det är ju jättespännande och kiva att du ha blivi intervjuad! Du e så duktig. Alla borde läsa din blogg! Åtminstone alla ålänningar ;) Hur många läsare har du per dag, om man får fråga? :D

Svar: Klart jag läser din blogg även om den inte alltid uppdateras så flitigt, jag är ju en trogen läsare ;) :D
Ingen fara, jag pratar så mycket så det är förståeligt att alla inte alltid orkar lyssna så noga! ;D Men jo, det var roligt att få vara med i en intervju! :) Och tusen tack, dina fina ord betyder så otroligt mycket, jag blir så glad! :D Hmm, antalet läsare varierar väldigt mycket! När jag bloggade som flitigast hade jag nästan 50 läsare om dagen, men nu har jag oftast mellan tio och tjugo, ibland lite mera :P :)
Saras Fotoblogg

2013-08-06 @ 20:27:45
URL: http://mimedus.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0