Tack för en rolig kväll!

Nu ikväll har jag varit med min fina kompis Mima. Hon har skaffat en ny kamera, så jag ser med spänning fram emot att få se hennes bilder, bara hon skaffar minneskort och det först. Hur som helst, vi hade lite fototräff idag, men bara med min kamera. Nästa gång har vi varsin. Men det blev en hel del roliga lite flummiga bilder, så härligt! Efter vår fotostund så satt vi dessutom en bra stund och pratade om diverse problem och djupa saker. Så skönt att ha någon att prata med ibland. Inte för att jag har så mycket problem just nu, om jag ska vara ärlig vet jag inte senast när jag har varit så här lycklig, men mer om det i ett annat inlägg. Oberoende är det skönt att prata av sig lite! :)
 
En av kvällens bilder på Mima, flera kommer en annan dag:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm. 

Kommentarer
Postat av: MEGASKALLE

Tack för din kommentar & att du delade med dig av din historia! Att bara slänga in en kommentar, betyder mycket och får mig att inte känna mig ensam om det hemska jag varit med om. Jag beklagar din historia och det hemska som DU varit med om.

Må du alltid ha vinden i ryggen.

Svar: Tack själv för ditt svar! Det känns ibland bra att skriva av sig, att berätta sin historia och få höra andras historia. Man kan hämta styrka i det när man känner igen sig och känner att man inte är ensam.
Tack, desamma!
Saras Fotoblogg

2013-08-03 @ 16:10:11
URL: http://www.megaskalle.com
Postat av: Mima

haha oj, va e de där för en konstig hälsning? :D
Kul var det! Det gör vi om då jag har min kamera med :D

Svar: Jadu :D Men ganska fin bild tyckte jag att det var :) Joo, jättekul, det gör vi absolut igen! :D :D
Saras Fotoblogg

2013-08-04 @ 19:27:18
URL: http://mimedus.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0