2013

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
 
Jag har gjort en hel del i år som jag aldrig har gjort förut, både mindre och större saker. En av de sakerna jag är mest stolt över är att jag har slutat vara så rädd för allt och alla. Jag har vågat gå kurser jag tycker att verkar intressanta även om jag inte känner någon annan som går samma kurs, jag har vågat slappna av lite mera och vara social med nya människor, jag har vågat öppna mig och berätta om jobbiga tankar med människor jag bryr mig om. Jag har börjat åta människor få finnas där för mig. Jag var också hela sommaren i Ekenäs och praktiserade i en blombutik, så det var roligt att få pröva på. 
 
Prövade bland annat att göra kransar av salal i blombutiken.
 
Hur har ditt 2013 varit?
 
Det har varit ett jättebra år! Det har hänt otroligt mycket och jag har umgåtts med en massa härliga männsikor. Första halvåret var jag singel och gjorde lite allt möjligt tokigt jag kände för, andra halvåret har jag varit i ett förhållande och har njutit av det. Det har gått väldigt mycket upp och ner, men det positiva väger klart över!
 
Blev du kär i år?
 
Det kan man lugnt säga <3
 
Sol, värme och kärlek, det var nog en underbar sommar!
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Jag Är väldigt dålig på att komma ihåg datum, jag kommer mera ihåg händelser. Och händelser har jag nog en hel del jag aldrig kommer att glömma! Men 10.4 betyder mycket för mig, det var då Spirre hade årsfest och då när en av mina fina klasskompisar och hennes pojkvän såg till att jag och Markus träffades igen efter nästan två och ett halvt år utan någon kontakt alls. Jag visste inte alls vad jag vill eoch därför är jag glad att de gav mig puffen jag behövde för att våga ge det en chans. Ett annat viktigt datum är 1.7 som vi har som årsdag! <3
 
Tog lite självportätt innan Spirres årsfest, ser kanske inte jätteglad ut, men det blev ju en bra kväll i alla fall!
 
Vad är din största framgång 2013?

Bra fråga, jag vet inte om jag har varit speciellt framgångsrik i år? Egentligen har det väl inte hänt så mycket extra. Jag var med i en intervju i Ålandstidningen om foto och om min blogg, så det var ju roligt. På det personliga planet är det väl i alla fall att jag hittade pojkvän!
 
Bästa köpet?
 
Ingen aning! Jag tror inte att jag har köpt något "extra" i år, i alla fall inget jag kommer på nu. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
 
Vet inte riktigt, antagligen tråkiga saker som mat och hyra.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag hade helt gett upp hoppet om att få ett förhållande att fungera, så att jag hittade någon som kan hantera mig och som jag vill vara med är nog det som har gjort mig mest glad. Jag har också insett massor om mig själv, om hur jag tänker och reagerar, så det är skönt. Jag har också insett att det finns människor som tycker om mig för den jag är.
 
Jag är lättare att tycka om, om jag ger människor chansen att tycka om mig. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
 
Jag är jättedålig på att koppla samman sånger med ett visst år, så om några år kommer knappast någon sång påminna mig om 2013. Men sånger som har varit extra viktiga för mig det här året är kanske Uncover med Zara Larsson och Somebody to die for med Hurts, de väcker mycket känslor och minnen. One last time av Agnes är också en sång jag har gråtit till ganska mycket i år. 
 
Vem har du umgåtts mest med?

Malin och Markus har jag varit överlägset flest timmar med. Annars har det varierat ganska mycket under året, första halvåret var jag väldigt mycket med Martina, hennes pojkvän och deras kompisar, medan jag har varit mycket mer med Dani från klassen, hennes pojkvän och deras och Markus kompisar andra halvan av året. 
 
Jag och Markus på Rockoff i somras <3
 
Vart reste du under 2013?

Tror inte att jag reste så mycket under 2013. Från skolan var vi en vecka upp till Österbotten och en vecka till Skåne, en sväng till Köpenhamn hann vi också. Annars har jag mest bara varit en Ekenäs och på Åland. 
 
Varför ska man resa så långt när det kan vara så vackert här också? 
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014?

Jag tror inte det, jag tycker att jag har haft lite av allt det här året!
 
Vad gjorde du på din föderlsedag?
 
Hela min klass var samlad hos mig och Malin (trots att vi bara är fyra så har det inte blivit att vi träffas och umgås så mycket på fritiden), plus lite blandade människor jag umgick med på den tiden, bland annat en kille jag träffade lite och några av hans kompisar. Nu träffar jag nästan ingen av dem längre, förutom Malin, Martina och Dani från klassen förstås, men det var en rolig och minnesvärd kväll! 
 
Martina, jag och Malin på min födelsedag.
 
Finns det något som skulle ha gjort ditt år bättre?

Lite mindre ångest, oro och jobbiga tankar skulle ha varit skönt.. Sedan blev det lite drama mellan mig och några andra jag umgicks med då, så dem träffar jag inte längre. Var lite jobbigt då, men nu är det nog ganska komiska minnen!
 
Vem saknade du?
 
Jag vet inte om jag saknade någon speciell. Eller jag har väl saknat många lite till och från, men det är ju bara för att jag tycker om dem och man inte alltid hinner träffas lika mycket som man skulle vilja!
 
De bästa nya människorna du träffade?
 
Markus och alla hans kompisar, de är alla så härliga!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
 
Lyssna inte på alla dina tankar, du vet att du ofta överreagerar och alltid förväntar dig det värsta av allt och alla. Slappna av och njut av det du har nu, du har en underbar pojkvän och underbara vänner. Försök leva lite i nuet, men försök också göra saker för att få en sådan famtid du vill ha. 
 
Ibland så stark, ibland så svag. 

Kommentarer
Postat av: Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Tack snälla!! :)

Gott nytt år (lite såhär i förväg!)

Svar: Tack! :)
Saras Fotoblogg

2013-12-31 @ 11:58:23
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: lottis

Var det inte iår (alltså 2013) du var på resa till frankrike och dit? Eller var det förra året (2012)? Ja, jag lever kvar på 2013 ;)

Svar: Haha, lever du i det förgångna?! :D Jag funderade också först på det, men kom fram till att det ju måste ha varit 2011 vi var på resa :P
Saras Fotoblogg

2014-01-03 @ 17:41:01

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0