Fullt upp hela tiden, men jag hinner med mycket roligt

Jag har så mycket på gång just nu, och det i kombination med att jag inte har fotat typ alls på väldigt länge gör att bloggandet blir väldigt dåligt här. Att jag inte fotar något just nu beror på årstiden, jag har tröttnat på vintern och väntar bara på våren och alla färgerna, då kan jag börja fota igen!
 
I fredags var ett gäng kompisar hit på kvällen, och två sov över också. På lördagskvällen var jag bjuden på firmafest i Tenala, så vid sjutiden hämtade jag upp några bekanta och sedan körde jag dit, jag tycker om att köra och tänkta vara lite snäll så jag agerade chaufför till de som behövde. Vi satt ute hela kvällen runt en brasa och grillade korv och annat, och så åkte vi pulka, dansade och pratade. Vid två var jag hemma igen, men jag satt uppe till halv sex och pratade med en bekant ännu efter det. På söndagen hade jag massor med skolarbeten att göra, men jag hann ändå fara en sväng och åka kälke med några kompisar på kvällen. Idag har jag haft tent i statistisk analys och en liten stund efter det presenterade jag en organisationsanalys, efter det hade vi forskningsmetodik och lite annat så kvart före sex slutade skolan för idag. Så det är lite av det jag har sysslat med de senaste dagarn! :)
 
Tänk vad härligt sen när allt blir grönt igen! 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Praktikplats inför sommaren ordnad! :D

I sommar ska vi ha 10 veckor praktik, och för en gångs skull har jag varit ute i god tid! Förra veckan var jag till en blomaffär här i Ekenäs och frågade om praktik, men "chefen" var inte där så de skulle ringa tillbaka senare. Igår ringde de sedan igen, och jag fick komma dit på praktik! :D Så i maj, juni och halva juli så blir jag här i Ekenäs och jobbar i blomaffär, och om jag har tur så får jag fortsätta jobba där lite efter också. Så skönt att för en gångs skull inte jobba i växthus där det är svettigt och smutsigt, utan få jobba i blomaffär och pyssla om blommor och vara lite kreativ som jag tycker om, också roligt att få betjäna kunder och vara lite social! Det känns bra också att stanna i Ekenäs, jag betalar ju ändå hyra hela sommaren så lika bra kan jag bo här ett tag då också. Och så får man ju se hur Ekenäs är på sommaren, det händer ju säkert mer än nu på vintern!
 
Några bilder från blomaffären som jag tog för typ ett år sedan:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

På besök till Tenala

Igårkväll kom jag tillbaka till Ekenäs och redan idag täker jag fara härifrån igen. Men inte så långt, och inte för en så lång tid. Men nu om någon timme så far i alla fall jag, Malin och Martina till Tenala och hälsar på hos Martinas pojkvän och så är en annan bekant också där. Så vi umgås hela kvällen, sover över där och på tisdagen far vi flickor vidare till Salo och shoppar. Så det blir säkert roligt!
 
Här är några av dem jag ska umgås med nu ikväll:
 
Fotad med Sony Ericsson Xperia Ray.

En lördag hemma på Åland

Jaha, då var det lördag då! Idag steg jag upp redan lite före nio fast jag inte skulle göra något speciellt, lite ovanligt för att vara jag. Men nu har jag i alla fall både hunnit ta det lugnt och göra lite nytta, jag har bland annat städat till marsvinen och till min kanin, och så har jag varit ute och tränat lite med vår islandshäst Gola. Igår fick jag också lite födelsedagspresenter från familjen, bland annat en cd-spelare (boomblaster) som jag hade önskat mig, så det är jag jätteglad över! :D 
 
Här är två vinterbilder som ni kan få se i brist på nyare bilder:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

Imorgon ska jag fara hem

Idag hade vi lektioner 8.30-10.00, så inte så lång skoldag. Nu efter det har jag funderat lite på den kommande praktiken och så, och nu tänkte jag göra lite andra skolsaker. Så inte så spännande. Men imorgon ska jag i alla fall fara hem till Åland igen, det var ett tag sedan sist. Vi ska fira mig och min syster som båda har fyllt år nu i februari, så det kommer lite släktingar och bekanta tror jag. Lite synd för en annan kompis fyller år nu på lördagen, men kanske han klarar sig utan mig! 
 
Här är en bild på vår katt Spotty som jag också får hälsa på hemma:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Grattis på födelsedagen en dag i efterskott älskade syster!

Jag skrev grattis i ett sms, på tidslinjen på facebook och ännu i chatten på facebook. Men idag fick jag lite klagomål av min syster att jag borde ha gjort ett grattisinlägg här på bloggen också..;) Så jag måste väl gör det nu, hon fyller ju ändå 18!
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

En lugn dag

Idag har jag varit ensam hela dagen, jag har knappt ens sett en människa idag. På förmiddagen skrev jag lite dikter, läste bloggar, sedan har jag läst en bok, skrivit och lämnat in en skoluppgift och nu kom jag just in från en timmes promenad ute i snön. Så nu ska jag äta kvällsmat, naturell yoghurt med kiwi och blåbär. Så jag har haft en ganska lugn och skön dag, men jag börjar känna mig redo att träffa lite människor och hitta på lite saker med vänner! :)
 
En vinterbild på havet och på en båt:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

I'm a mess

Jag vet aldrig vad jag vill. Eller okej, jag kan veta helt glasklart vad jag vill, men nästa dag kan jag vilja något helt annat. Och så tänker jag alldeles för mycket. På vad jag har och vad jag skulle kunna ha. Jag tror att det är ganska oredigt i mitt huvud, tankarna känns ganska trassliga. Men jag försöker följa mitt hjärta och göra vad som känns rätt, även om det inte alltid slutar så bra. Jaja, det jag ville komma fram till var att nu har jag igen velat saker, först en sak och sen en annan. Jag har ganska dåligt samvete just nu, men han tog det ganska bra och förhoppningsvis kan vi fortsätta vara vänner. Det funkar inte alltid helt enkelt.. 

Tulpaner, skolarbeten och annat sånt

Idag var det torsdag då, det är otroligt vad snabbt dagarna går. Jag har inga lektioner idag, men mina planer för dagen är att tvätta kläder och få undan en massa skolarbeten så att jag kan vara ledig hela helgen. Diska borde jag också göra. Malin far hem till helgen, så lite tomt blir det säkert med jag klarar mig nog for jag har ju Robin. Hans familj ska fara bort i helgen, så han och jag far kanske en dag till Sibbo och är "husvakter". Lite spännande nog att se hur det ser ut där! Jaja, det var väl allt jag hade at berätta för den här gången!
 
En bild på tulpaner som jag köpte till min födelsedag:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Bilder från min födelsedag

Jag är väldigt nöjd över min födelsedag, jag hade jätteroligt och det verkade som att mina gäster också hade det riktigt roligt! Vi var ett gäng på ca tio personer här hos mig och Malin, hela min klass och en del andra vänner och skogsstuderanden, och hade lila tema. Så jag tvingade alla att ha på något lila, men det gick nog bra, lila är ju trots allt en ganska bra färg! :D Vi pratade och fånade oss, åt tårta, lekte sanning och konsekvens, skrattade, drack och efter det var vi ännu ut en sväng på stan. Det var så lång kö vid Fé så jag orkade inte vänta där, så jag och en annan for hem medan resten for till en annan krog eller vart de nu for. Jag hade i alla fall en underbar dag och nu tänkte jag visa lite bilder tagna då! :)
 
Så nu till bilderna:
 

Innan alla andra kom så fixade jag, Malin och Martina lite välkomstdrink med sockrade glas..


...och lime...


...och så här blev resultatet! Den blev inte lila, men den var god och det fick räcka! :)


Tårtan var i alla fall lila och här tar en av gästerna för sig!


Jag och Robin, ingen av oss så ivriga att bli fotade ser det ut som! :)


Anders och Anders och jag! :)

Och tills sist Martina, jag och Malin, jag älskar er! <3
 
Alla bilderna är fotade med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm, av Martina och Danielle. 
 
Så det var en del av bilderna från den kvällen. Dagen efter så träffades ett gäng av oss igen och så var vi ut på promenad, och på kvällen var det plättkalas. Jag är så otroligt glad att jag har alla de här vännerna, vad skulle jag ta mig till utan dem?! Jaa-a, jag har det nog ganska bra just nu! :D

Idag fyller jag 22 år!

Idag fyller jag år, så nu är jag 22 år gammal. Jag tycker att 21 var en bra ålder, men 22 blir antagligen minst lika bra! Idag har jag redan träffat en av mina kusiner och ikväll kommer det ett gäng med kompisar hit och firar mig och sedan far vi ut. En annan av mina kusiner ska också ut ikväll, så det blir verkligen roligt att träffa henne igen också! <3 Så just nu har jag ingenting att klaga på, förutom att jag har blivit förkyld. Så onödigt! Jaja, jag ska bita ihop och försöka vara uppe och roa mig så länge som möjligt trots det! :D
 
Här är några bilder på 21-åriga mig:
 


Bilderna är fotade med Nikon D3100 och Nikkor 18-55 (tror jag), vissa är fotade av Malin och resten av mig med fjärrutlösare. 

You can't live your life for other people.

Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

RSS 2.0