Fullt upp hela tiden, men jag hinner med mycket roligt

Jag har så mycket på gång just nu, och det i kombination med att jag inte har fotat typ alls på väldigt länge gör att bloggandet blir väldigt dåligt här. Att jag inte fotar något just nu beror på årstiden, jag har tröttnat på vintern och väntar bara på våren och alla färgerna, då kan jag börja fota igen!
 
I fredags var ett gäng kompisar hit på kvällen, och två sov över också. På lördagskvällen var jag bjuden på firmafest i Tenala, så vid sjutiden hämtade jag upp några bekanta och sedan körde jag dit, jag tycker om att köra och tänkta vara lite snäll så jag agerade chaufför till de som behövde. Vi satt ute hela kvällen runt en brasa och grillade korv och annat, och så åkte vi pulka, dansade och pratade. Vid två var jag hemma igen, men jag satt uppe till halv sex och pratade med en bekant ännu efter det. På söndagen hade jag massor med skolarbeten att göra, men jag hann ändå fara en sväng och åka kälke med några kompisar på kvällen. Idag har jag haft tent i statistisk analys och en liten stund efter det presenterade jag en organisationsanalys, efter det hade vi forskningsmetodik och lite annat så kvart före sex slutade skolan för idag. Så det är lite av det jag har sysslat med de senaste dagarn! :)
 
Tänk vad härligt sen när allt blir grönt igen! 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Malin

jeeejeee :P

2013-02-28 @ 08:22:50
URL: http://malhel.blogg.se
Postat av: Malin

Ja tiden räcker inte till ibland och jag kan hålla med om att det kan vara tråkigt att fota i den här årstiden, jag har själv inte fotat på ett tag vilket är trist. Låter som att du haft det bra :))

2013-02-28 @ 11:09:14
URL: http://summershadow.blogg.se
Postat av: Cajsa Fotograferar

fiiiint:)

2013-03-04 @ 08:58:23
URL: http://www.cajsahallgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0