Rockoff är slut och jag börjar återgå till vardagen

Ojoj, nu har jag varit dålig på att blogga! Under hela Rockoff så fick jag typ klara mig utan internet, internetet i lägenheten funkade knappt och 3G:n i Mariehamn tror jag att var överbelastad av alla besökare och turister. Men jag hoppas att ni har njutit av sommaren! Rockoff var härligt, bara jag hinner och orkar har jag en hel del jag vill berätta och en hel del bilder jag vill visa :)
 
På söndagen reste jag nästan hela dagen, först från Mariehamn till Brändö, och sedan därifrån vidare till Ekenäs. Och det tog nog på. Under mina två "semesterveckor" har jag sovit alldeles för lite, ätit dåligt och festat lite för mycket. Så när jag kom till Ekenäs var jag helt slut, men ändå var det bara att genast på måndagsmorgonen fara på jobb. Utan att ha packat upp något, och med tomt kylskåp. Först idag orkade jag ta itu med allt sådant, packa upp och tvätta kläder. Så nu börjar jag lite återgå till vardagen och mina rutiner igen!
 
Här får ni njuta av en bild på Yohio tills jag orkar blogga igen:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.
 
Hur är det med er då, har ni gjort något roligt i sommar? :)

Jag är hellre ensam än har falska vänner

Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm, fotad med stativ och fjärrutlösare.

Idag börjar Rockoff! :D

Idag börjar Rockoff, så nu om några timmar ska jag fara med färjan till Mariehamn. Lotta kommer med samtidigt, så det är roligt med lite sällskap! Jag tar med både kameran och datorn, men jag får se hur mycket jag hinner och kan uppdatera. Kanske det blir något mobilinlägg också, vi får se. Jag tror i alla fall att det kommer bli nio härliga dagar, lata dagar och kvällar fyllda med en massa musik! Och lite bilbesiktning och tandläkartid däremellan.. Men det blir nog bra ändå hoppas jag! :)
 
Här är några bilder från Rockoff 2011 och 2012:
 
 
Alla bilderna är fotade av mig med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

The sky is everywhere, it begins at your feet

Nu jag jag storstädat klart vid dagiset för i år, skönt. Det gick nog riktigt bra både att tvätta fönster och att bona golv och lite extrapengar är inte helt fel, men nu ska jag njuta av lediga dagar och Rockoff som börjar imorgon!
 
Igår på kvällen fick jag sån fotolust. Min syster Lotta var nog med på att komma med som sällskap, men jag lyckades övertyga henne att ställa upp som modell också. Så det var väldigt snällt av henne! Jag tog en hel del bilder, men som vanligt kan det ta ett tag innan ni får se dem. Jag har som sagt fullt upp med att njuta av sommaren, jag hinner inte sitta inne framför datorn och redigera bilder så ofta. Men jag antar att ni är vana :)
 
Här är i alla fall ett smakprov på en av bilderna jag tog igår:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm. 

Härliga sommar

Idag var jag och städade mellan klockan åtta och klockan tolv. Efter det har jag inte gjort så mycket nyttigt, jag har njutit av ledigheten och det fina vädret genom att ligga ute på gräsmattan och sola och läsa. Ganska härligt. Men för kanske en timme sedan så blev det mulet, så nu har jag suttit inne och redigerat lite bilder och lyssnat på musik. 
 
Här är en bild jag tog på lördagskvällen:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

Hemma på Brändö

Igår kom jag hem till Åland efter att ha varit i Ekenäs sedan början av juni. Så det var kanske på tiden för ett besök. Igår bärgade vi hö, idag har jag rensat och fixat i växthuset och så har jag gjort lite annat allt möjligt. Imorgon ska jag fara till dagiset här, jag har lovat att tvätta fönster och bona golv där nu i några dagar.

Här kommer några bilder från senaste dagarna:

Du behöver inte tycka synd om mig

Du behöver inte förstå mig, det räcker med att du accepterar att jag är som jag är. Du behöver inte tycka synd om mig, det räcker med att du har lite tålamod med mig. 
 
En bild på mig tagen i maj: 
 
Fotad med Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm, taget med stativ och fjärrutlösare. 
 

Paradise

Fotad med Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Jag hade en underbar helg

På fredagskvällen träffade jag som sagt en kompis och satt och pratade och hade det riktigt roligt. På lördagen var jag och Markus till Kimitön, först gick vi runt med Malin och tittade i Dalsbruk där Baltic jazz var på gång, sedan for vi hem till Malin och grillade och år glass med ananas. Efter ett tag kom Malins pojkvän också dit. Så vi satt där och njöt av sommarkvällen och hade det riktigt bra. Klockan nio for jag och Markus tillbaka mot Ekenäs, men tog en liten extra tur till bland annat Karis och tittade, det var så härligt att åka bil i sommarkvällen, vägarna var tomma, solen gick ner och det var bra musik. Underbart. Efter det var vi ännu ute och gick en sväng. På söndagen var jag också med Markus, vi solade, åt glass (igen), pratade, tog det lugnt och lite annat sånt. Så ja, helgen var nog ganska perfekt tycker jag. Fint väder och fina människor! <3
 
Här är några bilder från lördagen:
 
Bilderna är fotade av mig och Malin, med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm. 

Jag har inte glömt er! <3

Det har blivit lite dåligt med bloggandet ett tag har jag märkt. Jag jobbar och på kvällerna njuter jag av att umgås med mina vänner eller med en jag träffar nu. Så allt är riktigt bra med mig! Igår var jag med en kompis till ett ställe här i Ekenäs och åt lite kaka och tog en drink och satt i några timmar och pratade om allt möjligt, allt från pojkar, personlighetsstörningar och midsommardrömmar om mostrar. En riktigt rolig kväll, tack Mima! <3 Idag ska jag snart träffa en här och så ska vi fara till Kimitoön, vi ska fara och se lite på Baltic jazz och träffa Malin. Säkert hittar vi på något annat också, våra planer är ganska öppna ännu. Men bara vädret hålls någorlunda fint tror jag nog att det blir en bra dag! 
 
Det ville jag också säga, att även om jag inte bloggar så mycket så läser jag varje dag era söta kommentarer och bli alltid lika glad. Så jag har inte glömt er, och ni ger mig ofta en orsak att le och det vill jag tacka för! :) 
 
Här är två bilder på mig tagna på midsommaren:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.
 

I've never been perfect, but neither have you

Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Nattliga samtal är oftast de bästa

Jaha, nu har bloggen blivit lite bortglömd igen. Men jag antar att ni klarar er. Inatt var jag igen uppe ganska länge, till tre ungefär. Men det gick ändå helt okej, jag fick sova fem timmar. Men jag tyckte lite synd om honom som jag var med, han fick bara sova två timmar. Men han får skylla sig själv, han behövde inte stanna så länge och prata med mig. Fast jag uppskattar att han gjorde det, det var intressanta samtal. Idag på jobbet har jag gjort det vanliga ungefär, vattnat, putsat, prissatt, flyttat, fotat och fixat lite annat smått. En ganska bra dag nog. Men jag kommer nog somna ganska bra ikväll tror jag. Tänk att det redan är juli också! Otroligt.
 
En naturbild jag tog förra veckan:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.
 

RSS 2.0