"Är du rädd för afrikaner?"

"Nä" svarade jag och skrattade. Det var inte det som var orsaken till att jag var lite tveksam.
 
Jag är absolut inte mer rädd för mörkhyade än för finländare. Om jag ska vara riktig ärlig så tycker jag att det är värre när det kommer fram finnar, speciellt fulla lite äldre män, eftersom jag inte kan prata finska så bra. Engelska är jag inte heller så van att prata, men det kan jag åtmisntone mycket bättre än finska. Men att jag inte bli sprudlande glad när en vilt främmande man börjar prata med mig beror kanske på att jag inte är van med sånt..? Så nej, jag blev inte rädd för varken honom eller hans kompisar, även om de var tre afrikaner och jag var ensam. De verkade snälla och glada, sådär sociala som de ofta är i andra länder.
 
Men att ena erbjöd sig att följa mig till dörren kändes ju ändå lite konstigt. Men ja, det var inte så lång väg, han var trevlig, jag fick en liten pratstund och ett telefonnummer som jag eventuellt aldrig kommer att använda. Men ett lite roligt minne blir det ju ändå. Lika som igår, när jag klockan elva på kvällen var och drack te till en kille här från skolan som kommer från Marocko. Så nej, det är inte nationaliteten som är problemet, mera språket och lite kulturskillnader.
 
Och en bild på mig tagen för några veckor sedan:
 
Fotad med Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm, med stativ och fjärrutlösare.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Fin bild!

Svar: Tack! :D
Saras Fotoblogg

2013-06-10 @ 10:10:40
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Caroline - Foto | Gran canaria | Mamma

Haha jag skulle nog inte heller vara så jätte social om tre främmande män kom fram och pratade med mig :p

Svar: Precis, man blir ju lite fundersam! :P Att jag alls stannade och pratade med dem var för att jag mötte dem utanför studiebostäderna så jag antar att de går här i samma skola som jag, eller är här och besöker någon, så då kändes det okej :)
Saras Fotoblogg

2013-06-10 @ 12:05:46
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Ha ha, jag hade nog varit misstänksam vilken hudfärg dom än hade om dom erbjöd sej följa mej till dörren på kvällen;)

Svar: Haha precis! Så att de var utländska var inte problemet, det var ju liksom beteendet i sig som var lite konstigt :P
Saras Fotoblogg

2013-06-17 @ 10:24:49
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0