Därför vågar jag hoppas igen

Jag har så länge haft problem med att hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. Hjärtat faller för de "dåliga", tycker att det ändå är rätt åt mig om jag blir sårad. Att jag förtjänar det. Att jag inte förtjänar att bli älskad, att kärlek är något jag måste kämpa för att få. Hjärnan vet att jag inte klarar det. Jag klarar inte av att bli sårad och sviken igen, jag har redan så svårt att lita på människor, har svårt att komma någon nära. Varför skulle de inte såra och svika den här gången? Hjärnan vet att jag behöver någon lugn och trygg, någon som alltid finns där för mig. Inte bara när det passar dem. 
 
Jag är så självständig, men klarar mig ändå inte ensam. Vill så gärna ha någon, med vågar inte komma någon nära.
Så förvirrad. Så osäker. Så rädd. Rädd för att bli besviken, rädd för att hoppas.
 
Därför är jag så glad nu, för nu äntligen har hjärnan och hjärtat kanske kommit överens. Hjärnan vet att jag förtjänar att vara lycklig, hjärtat börjar också inse det. Det tar tid, men det är det värt. För jag har hittat någon som orkar vänta på mig.
Därför vågar jag hoppas igen. 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Annika

Låter bra att du hittat någon som passar dig på alla sätt :)

Svar: Tack :) Och ja, jag är verkligen glad. Jag vet inte hur det går ännu, men det verkar mer lovande än det har gjort på många år! :) Kram!
Saras Fotoblogg

2013-06-28 @ 08:30:12
URL: http://www.livetibondstugan.wordpress.com
Postat av: Mima

Styrkekramar <3 Förnuftet och hjärtat är tyvärr inte alltid överens. Men bra om de börjar gå åt rätt håll nu. Du är värd kääärlek. kram

Svar: Tack! <3 Och du har rätt, ibland drar det åt lite olika håll. Men nu känns det mer lovande än det har gjort på många år, så nu är jag glad, nu vågar jag hoppas igen :) Kram!
Saras Fotoblogg

2013-06-28 @ 16:02:01
URL: http://mimedus.papper.fi
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Underbart att det känns åt det rätta hållet. Det kommer bli jätte bra ska du se. Håller tummar och tår.

Kraam

Svar: Tack för dina fina ord och omtanke! Det känns bra, bättre än det har gjort på en lång tid. Så trots att jag fortfarande har svårt att låta någon komma mig nära, så tror jag ändå att det blir bra eftersom har orkar vänta på mig :) <3 Kram!
Saras Fotoblogg

2013-07-05 @ 22:55:31
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0