Det får en att känna att man är värd något

Idag var det en gammal man som gick förbi vid blomaffären medan jag var där ute och vattnade. Jag hälsade som vanligt, jag brukar alltid säga hej när någon går förbi och stannar upp lite och tittar på blommorna eller annars bara får ögonkontakt med mig. För att vara artig och välkomnande liksom. Så jag sa hej. Då stannade han upp och log stort och svarade med ett hej. "Jag blir så glad när unga flickor hälsar på en. Det får mig att känna att jag har ett värde trots att jag är en gammal man.", sa han. Jag log tillbaka. Sedan tackade han så mycket och gick vidare.
 
Och jag stod en stund stilla kvar och log för mig själv. Tänk vad ett litet "hej" kan göra någon glad. Det var ingen stor sak för mig, men man märkte att han faktiskt blev väldigt glad. Ganska fint tycker jag. 
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Jag blev så glad när jag läste ditt inlägg! En liten gest som betyder så mycket för en medmänniska och kostar så lite! :)

Svar: Tack för din fina kommentar! :) Och jag kände på samma sätt då, det var en så liten sak jag gjorde, men det gav så mycket glädje. Det är fint tycker jag :) Kram!
Saras Fotoblogg

2013-06-19 @ 20:44:08
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0