Examensfest, middag på en uteservering och dans i Bromarv

Igår var jag som sagt till Pargas på examensfest och firade min kusin. Vi hade tur med vädret, på fredagen regnade det och idag på söndagen regnar det, men lördagen var solig och ganska varm. Så vi satt ute och njöt av solen och åt tårta, kakor och annat gott. Pratade och skrattade hann vi också en hel del. Vi kom dit vid tvåtiden, klockan fyra var min familj tvungen att fara för att hinna med färjan, men jag stannade ännu ett tag och umgicks med min söta kusin Hanna och hennes gulliga pojkvän.
 
 Här är några bilder från dagen:
 

Min nyutexaminerade kusin Samuel och hans flickvän var så söta tillsammans :)


Godsakerna det bjöds på, minicheescakesen med jordgubbar på var jättegoda!


Mina systrar Fanny och Lotta!
 

Min söta kusin Hanna och hennes väldigt trevliga pojkvän Axe :)
 
Hanna och Axe var jag sedan med resten av kvällen också, sådär utan att alls ha planerat det. Först for vi tre tillbaka till Ekenäs, de i en bil och jag i min bil, men där träffades vi igen och åt korv och pommes frites på en uteservering, efter det körde vi runt ett tag i Ekenäs och tittade på bland annat fina nybyggda hus. Sedan for vi vidare till Bromarv och dans på Fiskarfjället. Det hade blivit lite kallt, men vi var där ett tag och träffade lite olika människor, bekanta til Hanna och Axe. Efter det körde de mig tillbaka till Ekenäs och sedan halv tre var det sovdag för mig efter en väldigt rolig dag och kväll! :) Så tack Hanna och Axe för att ni gjorde min lördagskväll utan planer till en så rolig kväll! <3

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Låter ju tokhärligt=)) Dom spontana kvällarna blir ofta bra, man har ju liksom inga förväntningar...

Svar: Det var det! :) Och det har du helt rätt i! Höga förväntningar kan förstöra ganska mycket, och därför blir spontana kvällar ofta så bra! :D Kram!
Saras Fotoblogg

2013-06-17 @ 10:22:26
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0