Hemma igen efter midsommarfirandet!

För ungefär en timme sedan kom jag hem igen från Österbotten där jag har varit ända sedan torsdagskvällen. Bilresan ner gick konstigt snabbt. Men det var kanske för att jag sov åtminstone tre av de sex timmarna. Så efter det hade jag lite ont i nacken. Men skönt ändå att sova, jag hade nog lite sömn att ta igen. 
 
Midommaren var jätterolig, vi var ett gäng på elva personer och vi gjorde allt möjligt, bland annat spelade volley boll, lekte lekar, spelade spel, grillade, åt potatis och sill, åt en massa annat gott, pratade, dansade, var till stranden och slappade, gjorde midsommarkransar och en hel del annat. Det enda jag kan klaga på, förutom vädret en del av tiden förstås, är att det var lite väl mycket "partillställning". Av oss elva personer var det bara tre singlar. Jag och två pojkar. Av de fyra paren var det tre par som bara har varit tillsammans några månader. Så det var ganska mycket mysande och så satt jag där bredvid ensam. Saknade att umgås med singlar. Saknade någon speciell för mig. Men förutom det här så tycker jag att midosmmaren var riktigt lyckad! :)
 
En bild på mig, Malin och Martina:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm. 

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Så fina ni är. Verkar som det var jätte härlig. Förstår det du tyckte var mindre bra. Men nästa år vem vet? :)

Tack fina fina du för dina rader. Det betyder jätte mycket för mig ska du veta. Åhhh :)

Svar: Tack snälla du! <3 Jo det var härligt, men vissa små undantag. Att jag var en av få singlar var inte heller egentligen så farligt, men det var lite jobbigt för jag har en som jag tycker om, men han var inte med där, så jag kände mig lite extra ensam. Men som du säger, nästa år! :)
Vad glad jag blir! :) Kram!
Saras Fotoblogg

2013-06-24 @ 01:25:49
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0