Ibland är det bra att ta en paus för att se hur allt egentligen är

Jag har varit väldigt förvirrad med både det ena och det andra den senaste tiden. Eller senaste åren kanske till och med. Jag har försökt hitta mig själv. Försökt komma fram till vad jag vill här i livet. Funderat på om jag vill ha ett förhållande eller inte.
 
Jag har hittat mig själv mycket mera nu det senaste året, nu har jag äntligen börjat våga vara den jag vill vara, åtminstone ganska ofta. Men jag är fortfarande ganska förvirrad med en del saker. Vårterminen här i Ekenäs har varit väldigt intensiv. Jag har träffat massor med nya människor och har haft jätteroligt, men när jag var hemma i maj så insåg jag att det nog kanske var bra att ta en paus från allt. För när man är mitt inne i allt så är det svårt att se allt objektivt. Man är så inne i det. Men när jag var hemma på Åland i fem veckor så var det som att jag var i en annan värld, allt verkade plötsligt ganska obetydligt och avlägset. Jag såg saker jag inte såg medan jag var mitt inne i det. Jag förstod en del om mig själv. 
 
Det är fortfarande mycket jag är förvirrad med, men jag kände mig ändå redo att vara tillbaka till Ekenäs nu. Att fortsätta där jag slutade för fem veckor sedan, men inte göra allt på samma sätt som jag gjorde tidigare.  
 
Och ett citat jag tyckte att passade ganska bra:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Malin

Fint skrivet Saris :)

Svar: Tack Malis :) <3
Saras Fotoblogg

2013-06-03 @ 20:58:43
URL: http://malhel.blogg.se
Postat av: lottis

Håller helt med dig, ska bli så skönt att fara till Brändö och komma bort från stan ett tag!! :)

Svar: Ja det är nog så, man behöver ta en liten paus från allt och alla ibland :) Och hoppas att du får en rolig sommar hemma på Brändö! :D
Saras Fotoblogg

2013-06-05 @ 09:39:47

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0