Nu har jag gjort i ordning balkongen för sommaren!

Igår på morgonen startade jag mot Ekenäs och halv ett var jag framme. Jag hade tagit med alla möjliga växter hemifrån, både tomatplantor och blommor, så det första jag gjorde var att städa balkongen, plantera blommor och inreda och fixa så att det skulle vara en mysig plats. Innan var det bara lite döda växter, skräp, en burk med fimpar och var allmänt omysigt. Men efter en och en halvtimme så blev det riktigt fint tycker jag! :)
 
Här är några bilder på hur det ser ut nu:
 

En stol, ett litet bord, en kruka med violer, tre tomatplantor, en kruka med nejlika, petunia, lobelia och prydnadsgräs och två krukor med ampeljordgubbar. Plus en liten kruka med små basilikaplantor som man ser lite bakom bordet. 

Här satt jag idag och åt lunch och läste. Ganska härligt!
 

Lite blå och lila blommor, bland annat lobelia, salvia och strandkrasse.

Tre krukor med nejlika, lobelia, dahlia, snöflinga och petunia. 
 
Alla bilderna är fotade med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.
 
Nu vet ni ju inte exakt hur det såg ut före, men blev det inte ganska fint efteråt i alla fall? :) Jag är åtminstone jättenöjd, här kommer jag nog sitta ofta på mina lediga stunder! Och nu syns det att det bor en hortonom i lägenheten! ;)

Kommentarer
Postat av: Mima

får ja flytta in på din balkong? :) :) Den sir så mysig ut! och kallar du de där lunch??? :P

Svar: Haha, det skulle kännas lite konstigt, men varför inte?! xD Och tack, roligt att du tycker att den ser mysig ut :) Joo, det blev en lätt lunch, jag var inte så hungrig och det var så varmt, men jag tänkte att det var bäst att jag åt något i alla fall! :)
Saras Fotoblogg

2013-06-02 @ 14:24:55
URL: http://mimedus.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0