Glad påsk!
Nu tar jag påsklov!

Nu har jag jobbat mina fyra dagar i ett växthus med grönsaker, så nu har mitt påsklov börjat! Nu om några timmar ska jag fara hemåt och ikväll är jag hemma på Åland igen, det var ett tag sen sist. Roligt att fara hem och hälsa på lite, men säkert blir det skönt på tisdagen att fara tillbaka till Ekenäs igen också. 
 
Att jobba i växthus nu har gått riktigt bra, fast det var lite hett ibland när solen gassade. Jag band bland annat upp gurkor och tomater och sådde lite sallat. Ganska enformigt, men skönt att arbeta på och fundera på annat. Jag har hunnit fundera mycket nu alltså! En sak däremot som jag inte tycker om, eller två egentligen, är att nu har jag börjat få fräknar igen av solen och så är mina naglar slitna och smutsiga efter att ha jobbat praktiskt. Jag hatar fräknar och jag hatar smustiga naglar. Nåja, nog ska jag väl överleva! 
 
Här är några bilder från växthusen jag jobbade i:
 

Gurkorna växer för fullt nu, på bara några dagar såg man stor skillnad.


De här tomaterna har jag bundit upp i många timmar!


Ännu hade det inte börjat komma tomater, men plantorna blommade för fullt.

Trött och har träningsvärk, men det har varit en rolig helg!

Ojoj, jag satte mig ner flera gånger igår och tänkte blogga, men det kom hela tiden något emellan. Jag vet inte när jag senast gjorde så mycket på en och samma dag, det kändes verkligen som att jag hade fullt upp. Jag steg upp ganska tidigt, åt frukost och sedan vid elva så gick jag till gymmet där de hade öppet hus. Jag prövade på tre olika pass som alla var 30 minuter, Body combat, Body vive och GRIT strength. Det var väldigt roligt, men de sista 30 minuterna med styrka tog verkligen på krafterna, jag trodde ju nästan att jag skulle dö! Och så känns det lite idag också, jag vet aldrig om jag har haft så här mycket träninsgvärk förut! Jag brukar tycka om att ha träninsgvärk, men nu när jag knappt kan röra mig så är det lite för mycket..
 
Efter det så gjorde jag lite allt möjligt, köpte lite Aloe vera-produkter de sålde där, pratade med dem på min praktikplats, duschade, åt, hjälpte min syster med en skoluppgift och vid sju-tiden for jag till Martina och Anders. Det var lite andra människor där och vi pratade och spelade spel, det var riktigt roligt. Efter det skulle vi fara ut till fé och dansa, men mitt i allt så ändrade alla sig så det slutade med att jag och en annan for dit ensamma. Jag har inte umgåtts ensam alls med honom förut, men han ä snäll och rolig så det gick riktigt bra! Vid tretiden så for vi två hem till mig och så satt vi uppe resten av natten och pratade. Ganska typiskt mig! Men det var roligt, vi spelade klädpoker, skvallrade och störde Malin och Joel, haha! Vid sex ungefär så somnade vi, men redan tre timmar senare så var jag uppe och åt frukost igen. Ensam. De andra var tydligen lite trötta! 
 
Nu resten av dagen har jag däremot också börjat bli lite trött, och nu på kvällen har jag råkat somna lite. Så nu snart ska jag fara och sova, jag måste stiga upp tidigt imorgon och fara till Kimitoön för jag ska vara där och jobba nu i fyra dagar. Så nu ska jag sluta skriva här innan det blir allt för långt, men nu vet ni i alla fall lite vad jag har sysslat med den här helgen! :)
 
Jag har fortfarande inga roliga bilder, men här är i alla fall lite tulpaner:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.
 

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Då var det tisdag. Idag fyller min pappa år, grattis till honom! Jag ska riktigt snart fara till skolan, jag ska presentera lite skadeinsekter för resten av klassen. Men det lär inte vara så många där, en är sjuk och en har andra lektioner så vi är kanske totalt tre/fyra stycken där. Nåja, nog går det bra ändå. 
 
En bild på mig tagen förra veckan:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.
 

Oj vad blek jag är nu, våren skulle faktiskt kunna börja snart så man får liite mer färg. Eller i och för sig så är jag van att vara blek så det är inte så farligt. Hellre blek än för brun. Men i alla fall, det jag ville säga: Kom ihåg allihopa att ni är vackra! Alla är fina på sitt sätt, jag är det men du är också det! :) Ta hand om er!

Röda naglar

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Jag är fortfarande ensam i Ekenäs och har suttit framför datorn, vattnat blommor, duschat, lagat mat och lackat naglarna. Eller jag både klippte och lackade dem, att jag klipper naglarna händer inte så ofta! Jag tog några bilder på hur mina naglar blev, så dem tänkte jag visa nu!
 
Nyklippta och nylackade:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.
 
Älskar röda naglar, det är så snyggt! :D

I can't stop 'cause I'm having too much fun

Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

En födelsedagspresent

Jag fyllde ju år i februari och jag hade tänkt visa lite vad jag fick i present, men jag glömde visst bort det. Men bättre sent än aldrig. Av mamma fick jag bland annat en cd-skiva, Darins senaste. Av pappa fick jag en cd-spelare, en Boomblaster RV-NB50. Så nu lyssnar vi på mycket musik i lägenheten, härligt! :D Tusen tack mamma och pappa!
 
Så här ser det ut nu på vår bokhylla:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Igår klockan sju var det dags för Grön sitz för oss som studerar på naturbrukslinjerna, eller de flesta kom i alla fall. Vi fick mat där och sjöng sånger, ganska roligt nog med det blev roligare lite senare.. Jag och Martina hade som vanligt jätteroligt tillsammans och alla trodde antagligen att vi hade druckit massor fast vi inte alls hade gjort det, men det bjuder vi på! Vi roade oss i alla fall ordentligt både på vägen till Ettan och också på plats där. Vi dansade länge ensamma på dansgolvet och hade det verkligen roligt! Efter ett tag för Martina och Malin hem, men jag stannade kvar och dansade ännu ett tag, det var verkligen en rolig kväll och natt.
 
Fast ni har jag lite blåmärken på benen av alla gånger jag ramlade ute (jag försökte knuffa omkull Anders, men han var starkare) och träningsvärk av allt dansande. Lite nya bekantskaper hittade jag också, kul! Men efter att bara ha sovit ungefär tre timmar inatt så börjar jag vara lite trött nu, så jag ska nog fara och sova tidigt idag! Jag tog som vanligt inga bilder, och jag vet inte vad jag ska ha för bild med här som ändå inte har med någonting att göra, så jag tror det får bli ett bildlöst inlägg. Jag tror ni överlever!
 
Det jag ville få fram var i alla fall att gårdagskvällen och -natten var väldigt lyckad för min del, jag hade verkligen roligt! :D

Bowling och melodifestivalen

Igår var jag med ett gäng kompisar och bowlade. Eller jag bowlade inte, jag tittade på när de andra bowlade. Jag fick nog vara med, men det kändes så klumpigt med långa naglar och jag ville inte riskera att någon skulle gå av. Så jag tittade på dem, lyssnade på musik och pratade, så det var nog riktigt roligt! Efter det så for vi till en av de andra, så där såg vi på melodifestivalen och umgicks och sedan vid tolvtiden for halva gänget hem till mig och Malin och andra halvan ut till fé. Det var så kallt så vi orkade inte gå dit och hem igen, men vi hade det nog också roligt! Så så såg min lördagskväll ut!
 
Jag tog inga bilder alls igår, men här är en bild på mig tagen i februari:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

Nu är vi redo för teater!

Sådär, nu är jag och Malin redo för att fara på teater. För första gången på länge så tog jag fram kameran idag också, så nu har jag några nya bilder. Det är genast mycket roligare att blogga! Jo, men nu hinner jag inte sitta mer framför datorn, men här är i alla fall en nytagen bild på mig och Malin! :)
 
Redo för teater:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm, taget med fjärrutlösare. 

Glad kvinnodag!

Idag har jag ingen skola, men jag tänkte ta det lugnt nu på dagen, och ikväll ska jag på teater med några kompisar. Det var länge sedan jag var på teater, så det blir säkert roligt! Annars vet jag inte riktigt hur mina planer för helgen ser ut, men säkert hittar jag på något roligt. Idag är det i alla fall kvinnodagen, så jag hoppas att ni alla kvinnor har en bra dag och att alla män är lite extra snälla!
 
Men jag vill i alla fall önska er en bra dag, och här är två bilder på en ros dagen till ära:
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

Nu har helgen börjat

Jag har haft så mycket ledigt den här senaste perioden, så man glömmer ibland lite bort vad det är för dag. Jag har till exempel varit ledig både igår och idag, så jag har haft "helg" redan ett tag. Men nu har helgen i alla fall börjat officiellt, så det har jag firat med att vara ensam och äta popcorn. Låter kanske inte så roligt, men jag har varit med människor varje dag hela veckan, så det är nog ganska skönt! Idag fyllde också en kompis år, så imorgon ska jag på födelsedagsfest till honom, så då lär jag ju träffa lite människor igen. Idag är det första mars också, våren har börjat! :D
 
Annars har jag inte så mycket att berätta, och fortfarande inga nya bilder så ni får nöja er med en bild från i vintras! 
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

RSS 2.0