All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Igår klockan sju var det dags för Grön sitz för oss som studerar på naturbrukslinjerna, eller de flesta kom i alla fall. Vi fick mat där och sjöng sånger, ganska roligt nog med det blev roligare lite senare.. Jag och Martina hade som vanligt jätteroligt tillsammans och alla trodde antagligen att vi hade druckit massor fast vi inte alls hade gjort det, men det bjuder vi på! Vi roade oss i alla fall ordentligt både på vägen till Ettan och också på plats där. Vi dansade länge ensamma på dansgolvet och hade det verkligen roligt! Efter ett tag för Martina och Malin hem, men jag stannade kvar och dansade ännu ett tag, det var verkligen en rolig kväll och natt.
 
Fast ni har jag lite blåmärken på benen av alla gånger jag ramlade ute (jag försökte knuffa omkull Anders, men han var starkare) och träningsvärk av allt dansande. Lite nya bekantskaper hittade jag också, kul! Men efter att bara ha sovit ungefär tre timmar inatt så börjar jag vara lite trött nu, så jag ska nog fara och sova tidigt idag! Jag tog som vanligt inga bilder, och jag vet inte vad jag ska ha för bild med här som ändå inte har med någonting att göra, så jag tror det får bli ett bildlöst inlägg. Jag tror ni överlever!
 
Det jag ville få fram var i alla fall att gårdagskvällen och -natten var väldigt lyckad för min del, jag hade verkligen roligt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0