Bilder på Mima #2

För några dagar sedan visade jag lite bilder på min fina kompis Mima, de bilderna hittar ni förresten här. Nu tänkte jag visa två bilder till som jag tog vid samma tillfälle och samtidigt längta lite tillbaka till sommaren då det var varmt och soligt. Hösten är absolut fin på sitt sätt, men sommaren är nog härlig! 
 
Men nu till bilderna:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

Kommentarer
Postat av: Mima

svar: joo jag är nog påväg dit och jag har en klänning som min mormor sydde åt mig till gamlas dans :) men dom har jättefina klänningar där i samma hus som sporten! Minns inte vad butiken hette men de där aftonklänningarna är där lite bakom så man måste ju liksom gå genom hela butiken för att hitta dom :) Min studentklänning är därifrån :) Jag kan komma med dig och titta om du vill! :)

Svar: Okej, jag skulle också vilja ha någon i släkten som är bra på sånt.. Och tack för tipset och erbjudandet, men jag tror att jag struntar i årsfesten. Det skulle nog ha varit roligt att fara dit, men det bli lite dyrt :/ Borde spara pengar till lite andra saker istället :)
Saras Fotoblogg

2013-10-17 @ 16:04:04
URL: http://mimedus.papper.fi
Postat av: Mima

Och förresten, fina foton igen ;) Jag tycker om den övre, kanske tack vare fräknarna som så starkt påminner om sommaren. Dock är mitt hår ganska kaotiskt :D

Svar: Tack! :D Jag håller helt med, den är somrig, glad och härlig! :) Trots det lite vilda håret :P
Saras Fotoblogg

2013-10-17 @ 16:04:51
URL: http://mimedus.papper.fi
Postat av: amaliajansson.blogg.se

väldigt fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Saras Fotoblogg

2013-10-21 @ 17:59:57
URL: http://amaliajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0