Längtar efter solen

Nu är det underbara höstfärger ute och jag skulle så gärna fara ut och fotografera lite höstbilder. Men nu de senaste dagarna har det varit så mulet och tråkigt, riktigt fuktigt i luften. Jag saknar solen. Men på dagens fotolektion ska vi fara ut på en liten fotorunda åtminstone, så kanske jag får några fina bilder även om vädret är tråkigt. Man kan ju hoppas på det i alla fall!
 
En annan sak som gör mig lite ledsen är att min fjärrutlösare inte längre fungerar. Den slutade mitt i allt fungera i somras och jag saknar den så nu. Den har liksom kontakt med kameran och allt ser ut som det borde, ändå tills man ska ta bilden och inget händer utan fjärrutlösaren lyser rött istället. Har prövat på en annan kamera också, så det är inte kameran som krånglar. Igår var jag också runt här i Ekenäs och hörde om någon kunde hjälpa mig, men fotoaffären här har bara ett annat märke på fjärrutlösare, så de tyckte att jag skulle fara till affären där jag köpte den, i Åbo alltså. Så det är lite tråkigt :(
 
En bild från en dag med sol och blå himmel:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

Kommentarer
Postat av: fanny

nej, va tråkigt med fjärrutlösaren hoppas det löser sig på något sätt! :)

Svar: Mm, faktiskt! :( Jag som har så mycket fotoidéer där den skulle behövas..:/ Men Markus har lovat att komma med mig till Rajala (fotoaffärskedjan där den är köpt) och hjälpa mig att få den fixad eller köpa en ny :)
Saras Fotoblogg

2013-10-09 @ 10:41:31
URL: http://fannyirene.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Härlig bild:)

Längtar också efter solen så man får ta härliga höstbilder:)

Svar: Tack! :) Ja det är ju så fint ute nu med alla höstfärger, så bara solen är framme blir det nog fina bilder! :)
Saras Fotoblogg

2013-10-09 @ 10:57:06
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0