Träff med bästa kusinerna!

Gårdagen var ingen höjdare. Jag var trött och irriterad hela dagen, hade ont i huvudet och var allmänt på dålig humör. Mina fina klasskompisar gjorde kvällen lite bättre, det var roligt att träffa dem och prata, men jag blev också ganska besviken på en annan. Så kvällen blev sådär. Men vi redde upp det och nu är allt bra igen. Idag var vi från klassen till Esbo, det var tidig start och inget vidare roligt program. Plus att jag fortafarande hade lite ont i huvudet. 
 
Men vi kom hem redan tvåtiden, och efter det träffade jag mina underbara kusiner Mimmi och Hanna i några timmar. Mimmi hade jag inte träffat på jättelänge! Det var superroligt att träffa dem, berätta allt som hade hänt sedan sist och höra vad de hade sysslat med. De har båda förlovat sig den senaste tiden, och jag har ju träffat Markus. Så det var verkligen en hel del att prata om! Så nu är jag på mycket bättre humör :)
 
En mobilbild på favoritkusinerna:
 
Fotad med Sony Ericsson Xperia Ray. 
 

Kommentarer
Postat av: Fannybanny

Men ååh så roligt att du fick träffa de 😄 hoppas vi får till stånd en kusinträff snart!😊

Svar: Mm, det var jätteroligt! :D Jag hade ju inte träffat Mimmi på jättelänge, och alla hade nog mycket att berätta :) Jo det hoppas jag också! :)
Saras Fotoblogg

2013-10-31 @ 20:17:24
URL: http://fannyirene.blogg.se
Postat av: Mima

Oj, här ser man ju (nästan) bekanta! Mimmi gick i gymnasiet tillika med mig. Känner inte bokstavligen henne men hon hade alltid ett leende och verkade vara en mycket positiv person :)

Svar: Oj men vad roligt, världen är nog liten! :D
Saras Fotoblogg

2013-11-03 @ 19:46:42
URL: http://mimedus.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0