Är det inte semester snart?

Jag jobbar nu min andra vecka i växthusen. Och jag bara väntar till mitten av juli när jag får sluta jobba. På ett sätt trivs jag, annars skulle jag väl inte komma tillbaka år efter år. Jag tycker om att vara omgiven av en massa härliga blommor, man blir glad av det. Och jag tycker om att jobba fysiskt, men inte så här mycket. Jag får så ont i fötterna, i ena knäet, i handlederna. Händerna blir helt slitna och ömma. För att inte tala om naglarna, jag som älskar långa fina naglar har nu bara korta flisiga och smutsiga stumpar kvar. Och så blir man så trött, både fysiskt och pysikist. Det är tungt, långa dagar, hett eller kallt. Aldrig lagom temperatur. Jag vill egentligen inte klaga, men ibland blir jag så trött så jag orkar inte bry mig om något, jag skulle bara vilja lägga mig under täcket och gråta. Inte för att jag ärl ledsen, utan bara för att jag är så trött. Förlåt för ett ganska negativt inlägg, det är bara en sån dag idag.
 
Glad valborg till alla förresten! 
Hoppas att ni hittar på något roligt ikväll. Själv tänker jag bara sitta inne ensam på rummet och ta det lugnt. Eller kanske fara ut och plantera lite blommor och så borde jag tvätta håret. Men förutom det så vill jag inte göra något speciellt. Min lediga dag imorgon tänker jag också bara vila på. 
 
Två mobilbilder från växthusen tagna i veckan:
 
 
 

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Förstår att det är lite jobbigt ibland! Men snart kommer jag också jobba där så då får du i alla fall umgås med mig 😄

Svar: Det har du rätt i! :D Ocg uppenbarligen så överlevde jag ju i alla fall..:P
Saras Fotoblogg

2014-04-30 @ 23:04:58
URL: http://fannyirene.blogg.se
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Hoppas du får vila upp dig lite, det är inte roligt att jobba hela tiden.. :/

Det såg himla fint ut där med alla blommor iallafall! :)

Svar: Det var ganska mycket där i några månader, men jobb, resor, flyttar, men nu börjar det lugna sig och nu känns det som att jag snart börjar hitta mig själv mitt i allt det här kaoset! :) Tack, det var det!
Saras Fotoblogg

2014-05-11 @ 21:57:54
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0