När man märker att det ligger i släkten

Igår var jag till Karis med Markus och firade att hans mormor fyllde 70 år. De hade samlats hela släkten och vi var först och åt trerätters på restaurang och sedan for vi hem till hans mormor och morfar. Riktigt mysigt med mat, sång och att bara prata lite med alla. Jag har träffat en del av Markus släkt tidigare, men nu fick jag träffa ännu lite nya. Alla är så snälla och söta. 
 
En av de roligaste sakerna under kvällen var enligt mig att se på männen i den släkten. Markus, hans morbror och hans morfar. Saker som jag suckar över när Markus gör och säger, och då jag skämtsamt säger att han är hopplös, samma saker ser jag att de gör och säger. Jag såg på bilder av hans mormor och morfar från när de var yngre, såg hur mycket de påminde om hur jag och Markus är nu. Jag såg så tydligt att det ligger i släkten. Det är gulligt.
 
Jag hade aldrig träffat Markus morbror förut, men han var nog ganska rolig. Det första han sa åt mig, när vi skakade hand på restaurangen var typ: "Hej Charlotte! Eller nej vänta, är det här någon ny?". Det sa han inför hela släkten. Det var ju bara ett skämt såklart, det förstod jag ju, så jag skrattade bara. Och det blev nog mer pinsamt för Markus än för mig. Men så är de allihopa, de kan säga lite vad som helst. Men det är roligt, jag tycker att man ska kunna skämta.
 
En bild på mig och Markus från i höstas:
 
Fotad av Malin med Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

Kommentarer
Postat av: Mima

Så fin bild! Är den tagen med fjärrutlösare eller har du haft en fotograf? ;)

Svar: Tack! :D Det är Malin som har tagit den :)
Saras Fotoblogg

2014-01-13 @ 23:29:43
URL: http://mimedus.papper.fi
Postat av: Josephine

Sv; Tack så mycket! :)

2014-01-15 @ 13:13:23
URL: http://stiles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0