Jag lovar, jag lever

Här har det inte hänt något på ett bra tag. På ett sätt är det skönt, jag tror att jag behövde lite bloggpaus. På ett annat sätt har jag saknat att blogga, saknat era fina kommentarer. Men jag har knappt alls fotat det senaste halvåret, så har inte känts så motiverande att ha en fotoblogg då. Och så har jag haft så fullt upp med att försöka få skolan klar i tid och så har jag ju varit så mycket som möjligt med min pojkvän. Det känns så tråkigt att jag knappt alls fotar längre, men jag håller tummarna för att jag ska få tillbaka fotolusten bara det blir varmt och fint ute. 
 
Men vi ska se, jag har så mycket att fundera på nu så jag tänker ta allt lite som det kommer. Jag har bott i Ekenäs i snart fyra år, men nu i höst så flyttar jag antagligen bort. Bort från lägenheten, bort från alla vänner. Flyttar ihop med Markus. Det känns som att jag har blivit vuxen nu. Men ändå inte. Ändå så liten, osäker och förvirrad. Men det blir nog bra till slut!
 
Jag ville bara berätta för er att jag nog lever ännu. Och jag tänker inte sluta blogga helt, men inte heller lika mycket som förut. Från och med nu tänker jag blogga lite nu och då, visa någon bild jag är nöjd med och berätta lite om min vardag om jag känner för det. 
 
En bild på mig från i vintras:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm, fotad med stativ och fjärrutlösare.
 
Hur är det med er nuförtiden då? :) 

RSS 2.0