Ibland är det skönt med måndag igen...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här helgen. Jag har inte bloggat på ett tag, kändes bäst att inte blogga så länge jag var arg eller ledsen. Helgen hade sina bra stunder, men också några riktigt dåliga. Vill inte gå in på detaljer, men kan ju säga att jag haft lite svårt att anpassa mig till och acceptera vissa saker. Det är hur som helst ganska skönt att det är måndag igen, vardagarna är på något sätt lättare att hantera. Jag börjar vänja mig att vara ensam hela dagarna, och jag känner att jag har slutarbetet ganska bra på gång. 
 
Nikon D3100 och Nikkor 18-55mm.

Kommentarer
Postat av: Pauline

så fin bild och citat!

Svar: Tack så mycket! :)
Saras Fotoblogg

2014-10-06 @ 11:51:17
URL: http://lillafrokenhurtig.se
Postat av: Moa

Hej! Jag är helt ny här i bloggvärlden och skulle bli hur glad som helst om du ville kika in hos mig. :) Kommer skriva om mode, foto, hälsa&träning, musik och allt annat mellan himmel och jord! Hoppas du gillar det, kram!

2014-10-06 @ 14:11:56
URL: http://wernersson.blogg.se
Postat av: Beatrice Jakobsson - Vimmelfotograf

Sv: Det var sjukt roligt! :)
Ja men verkligen!

2014-10-06 @ 15:24:04
URL: http://beattriicee.blogg.se
Postat av: Elin

Ja är skönt att

Njae, alltså, det finns raser som har en högre aggressivitetsfaktor genom gener än andra raser så håller inte riktigt med dig.

Det behöver inte betyda att de BLIR aggressiva, men det är "lättare" att få vissa raser aggressiva än andra, även om alla raser kan bli det. Så jo, det finns i generna, precis som vissa raser har ett större behov av att bli aktiverade (typ bc).

Men du har rätt, man kan få alla hundar att bli vad som helst, så att få rottweiler att inte bli aggressiva är inte så svårt om man har förmågan och/eller kunskapen till det. Det är upp till ägaren att avgöra hur hunden blir, även om alla hundar, liksom alla djur, föds med vissa egenskaper, som ägaren kan "göda på", eller försöka minska ner, beroende på hur ägaren vill ha det och hur det är när hunden mår som bäst.

Känns allt bättre nu, eller är det tungt än?
kram

Svar: Det har du rätt i! Hur hunden blir beror till största delen enligt mig på hur den blir uppfostrad och hur dens miljö och tidigare upplevelser ser ut, men såklart, det beror på generna också. Så jag håller med dig om det, vissa hundar har mer tendenser att bli aggressiva, men jag tycker ändå inte att man ska ta för givet att den kommer att bli aggressiv bara för att den tillhör en viss ras, för det beror ändå på så många olika saker :) Till exempel så är ju många små hundar aggressiva (för att de är dåligt uppfostrade), men de får inte alls samma rykte, just för att de är så pass små så man sällan känner sig hotad av dem.. Nåja, hur som helst så hoppas jag att du förstår hur jag menar :)
Haha, blev lite sent svar också :P Men jo, nu känns nog allt mycket bättre! Kram
Saras Fotoblogg

2014-10-08 @ 13:47:10
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0