Dagg och skördefest

Igår på förmiddagen skjutsade jag min syster till busstationen, det var så vackert ute med dimman, solskenet och daggen. Efter det var jag tvungen att fara hem och hämta kameran och sedan fara ut en sväng. Det mesta av dimman hade försvunnit, men det var ändå vackert med alla vattendroppar. 
 
En bild jag tog igår:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm. 
 
Idag har jag inte tänkt göra så väldigt mycket. Jag har ett brev jag ska posta, och så ska jag en sväng till posten och hämta ut ett paket. Tror inte jag orkar göra så mycket på slutarbetet idag, jag brukar ha fredagarna ledigt från det. Ikväll har jag inte heller tänkt göra så mycket, ibland är det så skönt att bara ta det lugnt. Skördefesten börjar idag och pågår under helgen, så imorgon tänkte jag och Markus fara och titta på lite av det som händer då. Jag har inte besökt skördefesten förut, så det ska bli spännande!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad händer på skördefesten mer exakt? :)

Det är förbannat svårt när man jobbar med så otroligt mycket människor som jag, det är självklart mer än en person man stör sig på och helst skulle slippa, men som sagt det är ett arbete som ska skötas och med det kommer vissa problem man faktiskt får hantera på andra sätt än de man kanske skulle föredra (som att säga åt människan att "snälla du, jag har JOBBAT i restaurang, nu vet jag att du satt på ASEA hela ditt yrkesliv, så snälla, kan jag få lägga ut besticken utan att du kommenterar att de ligger fel". Hade jag varit jag för tolv år sen hade jag vrålat "håll käften" rakt ut. ^^ Har mognat lite i alla fall.

Fantastisk bild!
kramar

Svar: Det händer massor! Det finns mycket öppna gårdar här, alltså bönder/odlare/mm som har öppet för allmänheten, så får man fara och titta på mjölkkor, får, odlingar, bagerier, mejerier osv osv. Och så finns det en massa evenemang, typ hästhoppningstävlingar, restauranger med närproducerat, guidningar. Så det finns helt enkelt en massa att göra, men inriktning på åländskt, närproducerat och en levande närmiljö :)
Jag förstår hur du menar, det blir verkligen jobbigt ibland! Men det är bara att försöka bita ihop. Tusen tack! :D Kramar
Saras Fotoblogg

2014-09-19 @ 14:20:44
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Malin Johansson [ PINKPIERCING ]

svar: Det äru verkligen inte ensam om :)

2014-09-20 @ 11:02:52
URL: http://pinkpiercing.blogg.se
Postat av: Jasmine

Jag tycker att bilden är väldigt fin!

Svar: Tack så mycket för dina ord angående mitt inlägg om att våga bygga relationer. Alla har vi ju något i bagaget och det både stärker och hindrar oss från att fortsätta bygga på vårt liv.

Ta vara på dig.
Kram

Svar: Tack så mycket för dina snälla ord! :) Kram!
Saras Fotoblogg

2014-09-20 @ 13:02:01
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Vilken vacker bild:-)

Svar: Tack! :)
Saras Fotoblogg

2014-09-21 @ 22:36:29
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Pauline

så fin bild!!

Svar: Tack snälla! :)
Saras Fotoblogg

2014-09-22 @ 12:51:08
URL: http://lillafrokenhurtig.se
Postat av: Ida - foto & häst

superfin bild, älskar bokehn och alla vattendropparna :D

Svar: Tack, vad glad jag blir! :D
Saras Fotoblogg

2014-09-22 @ 13:36:06
URL: http://idanilssonphoto.se/
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Vacker bild :)

Svar: Tusen tack!
Saras Fotoblogg

2014-09-22 @ 15:30:30
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Beatrice Jakobsson

Vilken snygg bild!

Svar: Tack! :)
Saras Fotoblogg

2014-09-24 @ 17:58:31
URL: http://beattriicee.blogg.se
Postat av: Elin

Låter ju fantastiskt! Hur tar ni er mellan platserna och så?
Vilken målgrupp har ni? I ålder alltså?
Kram

Svar: Det är verkligen ett ganska roligt initiativ tycker jag! De flesta far nog med bil, det är så utspritt på hela Åland. Men det går bussar ibland till vissa av de populäraste ställena, eller så kan en buss fara en viss runda. Hmm, skulle säga att målgruppen är alla! Kommer många från Sverige också, mycket barnfamiljer, men också vuxna och äldre som vill titta på djur/äta gott eller bara vill hitta på något kul att göra :)
Kram
Saras Fotoblogg

2014-10-10 @ 20:48:26
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Elin

Tror det är bra för turismen även under övriga året att göra så mycket. Finns så mycket fint att se om man får upp ögonen för det. Det är lite tråkigt här, i min stad i alla fall, att vi inte använder vattnet mer, (Mälaren). :S Man kan göra så mycket om man engagerar sig.
kramar

Svar: Det tror jag också! Ja det är synd, närhet till vatten är underbart och det skulle kunna användas på många olika sätt som du säger - om man engagerar sig! Kram
Saras Fotoblogg

2014-10-17 @ 20:40:36
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0