Mellan två jobb

Nu var det ett tag sedan ni hörde något av mig, och det har också hänt en hel del inom jobbfronten på den tiden. Jag jobbade ju i en blombutik, men insåg att det var ganska jobbigt med så oregelbundna arbetstider (kvällsjobb, helgjobb, jobb under högtider osv) och att jag dessutom blir ganska trött av att vara omgiven av människor hela tider och hålla på med kundbetjäning. Så jag tittade lite efter andra jobb samtidigt. Sökte ett jobb som trädgårdsarbterae vid församlingen, och förra veckan fick jag besked om att jag fick jobbet! Så förra veckan sade jag också upp mig från blombutiken. 
 
Har aldrig sagt upp mig innan, så det var ganska jobbigt. Lite sorgligt på samma gång, jag har ju länge velat jobba i blombutik och jag både såg och lärde mig massor under min tid där! Det har varit några jobbiga veckor också med all väntan, osäkerhet och ångest. Chefen blev väldigt förvånad, men efter att det hade fått lagt sig lite så tog hon det bra. Så i lördags var min sista "riktiga arbetsdag" i butiken, från och med nu ska jag bara hjälpa till lite någon gång på helgen, och så ska jag dessutom fortsätta hjälpa till med en del växtservice. Så blev inte ett ordentligt hejdå ännu. Så nu så småningom ska jag istället börja som trädgårdsarbetare då, både lite nervöst och spännande. Men förhoppningsvis går det bra.
 
En härlig bukett jag fick som tack för min tid i lördags:
 
 Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Malin

men det är bra att du vågar prova på något annat, o något som kanske passar dej bättre! :) så de e bra att du vågar gå din egen väg :D

Svar: Tack! :) Jo det var bra att jag vågade det, allt känns så mycket bättre nu :)
Saras Fotoblogg

2015-04-20 @ 20:49:03
Postat av: Madelene Englund

Grattis till nya jobbet :-D

Svar: Tack! :D
Saras Fotoblogg

2015-04-24 @ 10:09:07
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0