Satt och lekte lite i Photoshop

Jag har ju Photoshop Elements, som är den enklaste och billigaste versionen av Photoshop. Men egentligen använder jag aldrig själva Photoshop, utan jag brukar bara använda Camera Raw-programmet som man fick med i programmet, det som man använder för lättare justeringar av RAW-bilder och sedan konvertering till jpg.Så jag är ganska dålig på Photoshop om jag ska vara ärlig. Har gått en kurs, men glömde det mesta lika snabbt igen.
 
På ett sätt tycker jag att bildredigering är roligt, det är otroligt hur man kan förbättra och göra om sina bilder, men jag har insett att jag inte riktigt har varken tålamodet eller tiden för att hålla på med det. Inte heller kunskapen om jag ska vara ärlig. Jag tycker nog att själva fotograferandet är roligast. Nu ikväll satt jag i alla fall en stund och tittade och prövade de olika alternativen i menyerna, bilden nedan som jag tog en kväll för någon vecka sedan fick bli min provkanin. Resultatet blev inte något extra, men kan lika bra visa den så inte bloggen står tom!
 
En sommarkväll på Järsö:
 
Nikon D3100 och Sigma 17-50mm.

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Jättefin bild, du är duktig på det.
Vad kostar de program du har

Svar: Tack! :)Jag vet inte, jag fick det som present. Men då var det i alla fall inte så väldigt dyrt, det är det billigaste av programmen tror jag :)
Saras Fotoblogg

2015-08-19 @ 19:54:42
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Olivia

Nämen, Järvsö! Där har ju jag släkt.

SV: Visst är det. :)

Svar: Jaha :)
Saras Fotoblogg

2015-08-24 @ 19:44:16
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0