Fira jul med partnerns familj?

Igår hade jag fullt upp här hemma, jag tvättade flera maskiner tvätt, dammsög, tvättade wc:n, vattnade och putsade blommor, städade skrivbordet, packade julklappar och storhandlade. Idag har jag fortsatt tvätta kläder, jag har städat i köksskåpen och så har jag dessutom bakat bröd och lagat kräm på torkade frukter. Ännu idag ska jag fara på växtservice, men sedan tror jag att det räcker för idag. Imorgon lovade jag att fara till jobbet ett tag och se om min pojkvän kan fixa lite små datorproblem vi har. Fullt upp alltså!  
 
Sent ikväll kommer också både mina systrar hit från Sverige, så imorgon hinner vi förhoppningsvis umgås lite med dem också. Sedan far de vidare hem för att fira ju med våra föräldrar. Jag däremot ska för första gången fira jul med min pojkväns familj, så det känns både lite nervöst och spännande. Man har jag alltid firat på ett sätt liksom, men nu kommer det bli helt annorlunda..
 
Vad har ni för erfarenheter av att fira jul med partnerns familj? 
 
En bild på min juliga datorhörna: 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har alltid firat hemma och vi tänker göra så i år också, att vi firar på skilda håll :P Sen när man har barn är det väl dags att börja fira tillsammans, men än så länge så vill jag vara hemma på julen :)

Svar: Mm, jag förstår att ni vill göra så, ni bor ju ändå så nära allihopa och träffar varandras släkter och så. :) Känns värre för oss, jag träffar ju Markus familj bara någon gång i året, så då känns de bra att slå två flugor i en smäll :P Men ser nog fram emot att ha en egen familj och fira med, så får man göra på sitt sätt :)
Saras Fotoblogg

2015-12-18 @ 15:13:06
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Skönt att få mycket gjort :)

Svar: Ja verkligen! :)
Saras Fotoblogg

2015-12-19 @ 06:40:36
URL: http://evahle.se
Postat av: Jessica Högberg

Har man ju gjort några gånger... haha. Även om jag alltid haft bra jular med "andras familjer" så firar jag gärna med mina nära... eller inte alls... lite ego där;)

Svar: Haha, nu efter att ha upplevt min första jul med en annans familj håller jag nog med dig där.. :P Det mesta var väl bra och så, men jag gör hellre lite mer på mitt sätt :)
Saras Fotoblogg

2015-12-19 @ 10:43:15
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Exakt, jag har också haft det bra hos andra men... nej;)

2015-12-31 @ 11:21:11
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0