Idag känner jag mig ledsen

Idag känner jag mig ledsen. Ledsen och besviken. 
 
Jag lagar ganska sällan mat, åtminstone lite finare middagsmat som vi båda äter. Jag är ju så gott som vegan, och min pojkvän äter kött. Så vi lagar vanligtvis vår egen mat. Men idag hade jag tänkt överraska med en lite finare middag än jag brukar göra, en helt vegansk middag som jag tror att han också skulle ha tyckt om. Hela förmiddagen har jag stressat för att hinna städa så mycket som möjligt, tvättat kläder, stressat till posten och butiken, allt för att sedan på eftermiddagen göra allt jag hade planerat att göra. Så att det skulle bli en fin och romantisk middag när han sedan kommer hem från jobbet. 
 
Så säger han sedan idag på lunchen: "Vi har förresten julmiddag från jobbet idag, jag glömde säga det". Bara sådär liksom, efter allt som jag har stressat med och förberett. Så får jag istället sitta ensam hemma en fredagskväll. 
 
Normalt skulle jag kanske inte ta det så hårt att vara ensam en kväll, men idag när jag har stressat och förberett så mycket och så blir det ingenting, allt var i onödan.. Då blev jag nog ganska ledsen och besviken. Tappade lusten att överhuvudtaget göra något mer idag, vad spelar det för roll liksom. Man känner sig så ouppskattad och bortglömd. 
 
En gammal bild på mig som jag tyckte att passade:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm, fotad med stativ och fjärrutlösare. 

Kommentarer
Postat av: Madelene Englund

Åh va tråkigt.förstår dig verkligen, hänt mig med

Svar: Mm, det känns inte roligt när det händer.. Men det är bara att göra det bästa av situationen :) Kram
Saras Fotoblogg

2015-12-12 @ 23:38:27
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0