Lär känna mig

Jag hittade de här frågorna hos Nevnarien, och tänkte att jag också skulle svara på dem!
 
Hur gammal är du?
Jag är 24, men fyller så småningom 25 (i februari). 
 
Hur gammal känner du dig?
Jag vet inte riktigt, det enda jag vet är att jag aldrig har känt mig som mina jämnåriga. Jag har alltid haft lättare att umgås med äldre, känner mig ofta obekväm och osäker i jämnårigt sällskap. Har kanske alltid varit lite "lillgammal" också. Kanske 45..? :D
 
 
Var bor du?
Jag bor i en lägenhet i Mariehamn tillsammans med min pojkvän. 

Vad har du gjort i dag?
Det här är ett tidsinställt inlägg, så är lite svårt att svara på. Men dagen jag skrev det här jobbade jag min sista dag innan julen, redigerade lite bilder, bloggade och tittade på serier. 
 
 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar! Förut skulle jag ha sagt vår eller höst, jag är inte så förtjust i hetta eller kyla. Men jag tycker om att kunna gå ut och in utan att behöva klä på mig en massa, att ha massor med blommor att fota och att det är ljust så många timmar per dygn. 
 
 
Är du beroende av någonting?
Det skulle jag inte säga. Eller i så fall kanske av kontroll, jag blir väldigt lätt stressad och får ångest om jag inte känner att jag har kontroll. Jag är också beroende av att vila upp mig, sover jag dåligt längre perioder blir jag både lättirriterad och får migrän och jag orkar heller inte ha full fart många dagar i sträck. 

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
- Jag älskar Sagan om ringen! Jag har läst böckerna, sett filmerna många gånger, läst en massa wikiartiklar om tusen olika detaljer från Sagan om ringen-världen. Jag har halsbandet Arwens aftonstjärna och skulle inte tacka nej till ringen Nenya.
- Jag har två olika drömbilar, dels en röd Camaro från slutet av 80-talet och dels en Tesla. Camaron var en stor dröm för något år sedan, och jag höll nästan på att köpa en. Teslan är väl mer en dröm inför framtiden, jag älskar deras utseende och det de står för. Snygga och miljövänliga bilar. Har man en suv ryms ju också en eventuell familj. 
- Jag har på allvar övervägt att sälja alla mina saker och flytta till Indien och bli munk. Jag tycker inte om hur samhället ser ut här och vad det prioriterar, jag känner att min syn på många saker skiljer sig rejält. Skulle vilja göra mig av med en massa onödiga saker, en massa stress och press och istället leva enkelt och harmoniskt. Funderar fortfarande väldigt ofta på det. 
 
 
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Någonstans där det är varmt och ljust. Omgiven av vatten, växter och djur.
 
Vad är du på för humör just nu?
Det växlar mycket upp och ner. Ena stunden superstressad, nästa glad och sedan nedstämd och energilös. 
 
Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Förut var jag nog ingendera, men nu blir jag nog bara mer och mer morgonmännsika. Blir trött ganska tidigt på kvällarna och sur om jag inte får sova, medan jag ofta vaknar tidigt på morgonen och är pigg. 
 
Har du blivit sydd någon gång?
Nej inte vad jag vet!

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Antagligen mig pojkvän, han är väldigt omtänksam och snäll och gör ofta saker för mig. Allt från att laga middag till mig när jag är trött och hungrig och att komma tidigt med mig och sova när jag är trött. 
 
 

Är du blyg?
Jag gillar inte folksamlingar, främlingar eller nya människor. Blir stressad och tillbakadragen i sådana situationer. Men de som känner mig bättre vet att jag har både många och starka åsikter som jag inte är rädd för att säga. Så skulle inte kalla mig blyg, jag tycker bara inte så mycket om människor. 

Vad heter du i andra namn?
Sofia. 

Vill du gifta dig?
Ja det vill jag gärna! 
 

Har du något smeknamn?
Sara är redan ganska kort och koncist, så jag har aldrig haft några smeknamn. Eller Saris då kanske som en kompis och syster förut kallade mig nu och då. Men saknar det inte heller, jag gillar Sara. 

Kommentarer
Postat av: Elin Björk

Såna här listor är så himla roliga att läsa! Enkelt sätt att få veta saker man kanske inte skulle fråga annars. :)
Kramar

Svar: Tack, och jag håller med! :)
Saras Fotoblogg

2015-12-25 @ 23:43:08
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: sandra

kul att läsa :)

Svar: Tack, det är kul att du tycker det! :)
Saras Fotoblogg

2015-12-30 @ 22:10:40
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Erica

Det här var verkligen kul att läsa! Känns nästan som att jag känner dig liite bättre nu. :)

Svar: Tack, vad roligt att höra! :)
Saras Fotoblogg

2016-01-03 @ 16:55:12
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0