Det är mycket på gång nu

Jag har haft ganska många lugna veckor det senaste halvåret. Var ovanligt länge ledig i slutet av sommaren, skrev på slutarbetet på hösten och nu har jag jobbat deltid under vintern. Men nu börjar det vara mer på gång igen!
 
Från och med april kommer jag att börja jobba heltid i blombutiken och dessutom fortsätta med en del växtservice vid några företag här i stan. Igår var jag på den första öppna föreläsningen av fyra om genusvetenskap som ordnas här vid Öppna högskolan i Mariehamn. Den handlade om politik som jag annars inte är så intresserad av, men det var ändå en intressant och givande föreläsning, och också roligt att träffa lite nya människor. Annars träffar jag ju i princip bara Markus och kunderna vid blombutiken, jag känner inte så många här. Ikväll kommer också min syster Fanny hit, och imorgon far vi vidare hem till Brändö och hälsar på en stund. Jag har inte varit hem sen i början av året nu, så det ska bli roligt. Sen så får Markus lite egentid här i lägenheten också, det kan han behöva. 
 
Så det är lite sånt som jag har fått veta och har gjort nu under den här veckan. 
 
En bild på mig jag tog för någon vecka sedan:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm, tagen med stativ och fjärrutlösare. 

Arwens aftonstjärna

Markus var till London på arbetsresa i slutet av januari, och det var också där han köpte det här vackra halsbandet som födelsedagspresent till mig, Arwens aftonstjärna. <3
 
Några bilder på halsbandet:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Ibland är vintern underbart vacker

Här har det varit tyst och öde. Har funderat mycket om jag ska börja blogga igen, eller om jag helt ska sluta. Kom inte fram till något, så låter väl bloggen finnas här och så kanske jag bloggar lite någon gång om jag känner för det. 
 
Jaha, vad ska jag berätta om de två månaderna som har gått? De har väl både haft sina bra om mindre bra stunder.
Jag har bland annat haft dimission, fått min examen och mitt betyg. Så skolan jag gick i i fyra och ett halvt år är äntligen klar, så det känns bra. Men också lite tomt måste jag erkänna. Jag jobbar fortfarande deltid i en blombutik. Och igår fyllde jag år, så nu är jag 24. Annars har väl allt varit ungefär som vanligt. 
 
Några mobildbilder från gårdagens promenad i det vackra snölandskapet:
 
Fotade med Samsung Galaxy S4 mini.

RSS 2.0