Det är mycket på gång nu

Jag har haft ganska många lugna veckor det senaste halvåret. Var ovanligt länge ledig i slutet av sommaren, skrev på slutarbetet på hösten och nu har jag jobbat deltid under vintern. Men nu börjar det vara mer på gång igen!
 
Från och med april kommer jag att börja jobba heltid i blombutiken och dessutom fortsätta med en del växtservice vid några företag här i stan. Igår var jag på den första öppna föreläsningen av fyra om genusvetenskap som ordnas här vid Öppna högskolan i Mariehamn. Den handlade om politik som jag annars inte är så intresserad av, men det var ändå en intressant och givande föreläsning, och också roligt att träffa lite nya människor. Annars träffar jag ju i princip bara Markus och kunderna vid blombutiken, jag känner inte så många här. Ikväll kommer också min syster Fanny hit, och imorgon far vi vidare hem till Brändö och hälsar på en stund. Jag har inte varit hem sen i början av året nu, så det ska bli roligt. Sen så får Markus lite egentid här i lägenheten också, det kan han behöva. 
 
Så det är lite sånt som jag har fått veta och har gjort nu under den här veckan. 
 
En bild på mig jag tog för någon vecka sedan:
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm, tagen med stativ och fjärrutlösare. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Jo det har du rätt i, ingen idé att stressa fram känslor och insikter man inte är redo att uppleva.. Även om det känns lite trögt emellanåt.

Oj, det blir en del att göra för dig då alltså.. Roligt bara, eller lite orolig?

Svar: Mm, det är ju verkligen så..
Det blir en hel del jo! Både roligt och mindre roligt :/ Trivs sådär på jobbet, så försöker hitta annat och det gör ju vardagen ganska mycket jobbigare. Hoppas på att få annat jobb snart, men har ganska mycket ångest inför att säga upp mig och sådär.. Men ja, det löser sig förhoppningsvis så småningom :)
Saras Fotoblogg

2015-03-12 @ 16:09:26
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0