Glädjen när man hittar lite fotolust inom sig

Jag har älskat att läsa böcker. Jag har älskat att pussla. Jag har älskat att fotografera. Jag skriver "har" eftersom det är tre saker som jag bara gör när jag mår relativt bra, när jag inte känner mig allt för stressad och när jag kan slappna av och unna mig saker utan dåligt samvete. Det är också saker som jag har gjort väldigt lite den senaste tiden, speciellt de senaste sju månaderna när jag har jobbat heltid. Jag har kanske satt mig ner med en bok en stund. Men det har inte känts bra, jag har varit rastlös, okoncentrerad och haft dåligt samvete. Så då blir det ju inte så där skönt och avslappnande som det brukar vara för mig. Fotandet har varit väldigt sporadiskt eftersom stress och ångest har den inverkan för mig, jag har helt enkelt varken inspiration, motivation eller tålamod. 
 
Men idag, efter att stressat runt med tusen saker jag borde göra kände jag plötsligt: nä nu vill ja ta fram kameran. Inte för att fota något speciellt egentligen, utan för att fota det jag såg runt omkring mig. Det som finns i vår lägenhet och som jag ser mer eller mindre varje dag. Så det gjorde jag, jag gick från rum till rum och tog bild på allt jag kände för att ta bild på. Det kändes bra, att slippa stressen och ångesten en liten stund i alla fall och istället koncentrera sig på kameran och det jag hade runt omkring. 
 
En av dagens bilder: 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm. 

Kommentarer
Postat av: Mimas Hälsa&Skönhet

svar: tack för din kommentar! Den gav mig en o annan tankeställare men framförallt insåg jag att jag nog använt mat, eller saker att stoppa i munnen överlag (och få det att inte låta snuskigt) för att dämpa känslor, ångest, depp och illamående...
Så nu skall jag istället börja äta för att leva och inte hamna i fällan fler gånger.

Du ha nappa en riktigt fin bild igen Sara! Jag kan komma me dej å pussla!! ;)
Och det ser ut som om jag är påväg till åland nångång mellan 14-23.12 o hälsa på en gammal klasskompis så de sku va kiva om vi kunde hinna ses en sväng! :)

Svar: Tack för din kommentar, det är roligt att höra att jag väckte lite tankar! Och jag tycke att det låter som en bra idé, många äter nog av "fel" orsaker, för att dämpa ångest och sånt som du säger..
Tack snälla du! :D Haha, ja skulle det inte vara så lång väg så skulle du gärna få komma och pussla med mig! Men oj vad kul! :) Jag skulle jättegärna hinna träffas en stund då om du kommer hitåt, det skulle verkligen vara superkul :D Du måste berätta när du vet mera bara, så ska jag försöka att inte planera in något annat då :) Kram!
Saras Fotoblogg

2015-11-07 @ 10:45:28
URL: http://lackerskan.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0