Mer filosofiska funderingar än fakta på fakta

Nu har det gått ungefär en månad sedan jag senast bloggade. Jag har funderat på bloggen i princip varenda dag, oftast flera gånger. Ibland har det känts skönt att "ha slutat blogga", att slippa all stress med det, men ofta har jag också kommit på något jag skulle ha velat skriva om och då saknat att blogga. Det är alltså ganska tudelat det där. Så ska jag vara helt ärlig så har jag fortfarande inte helt bestämt mig hur jag ska göra. 
 
Det jag har kommit fram till nu i alla fall är att jag vill fortsätta blogga, men utan att sätta så stor press på mig själv. Jag kommer inte försöka blogga flera gånger om dagen, utan nu får ett inlägg i veckan kanske duga. Eller två i veckan. Eller ett i månaden. Jag kommer helt enkelt blogga när jag vill och har lust och när jag har något jag vill skriva eller berätta om. Läser två personer det får det vara så, läser hundra personer det så är det roligt men det ska ändå inte vara det viktigaste med min blogg. Det jag vill med min blogg är inte att rada upp fakta på fakta varför djurindustrin är dålig (även om jag självklart kommer ha en del fakta i mina inlägg). Det jag vill är väcka tankar och funderingar, få människor att se saker på ett nytt sätt och kanske ifrågasätta hur saker ser ut runt omkring en. Det kommer alltså vara mer filosofiska funderingar, än en text med hundra källhänvisningar till diverse källor. Jag kan ange källor om jag vill, men det ska inte vara poängen med min blogg. Vill ni ha fakta finns det mycket bra på Djurens rätts hemsida. Vill ni istället ha filosofiska funderingar kommer ni hitta sådant på min blogg. Känner jag för det så kommer det kanske några vardagsinlägg och lite bilder ibland också. Vi får se helt enkelt. 
 
Sådär, välkommen tillbaka! 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

skönt att blogga utan massor av krav :)

Svar: Ja verkligen - precis vad jag behöver nu! :)
Saras blogg

2016-05-01 @ 16:15:12
URL: http://evahle.se
Postat av: ♀ Sara Ben's ♀

Låter asbra att du har din blogg som en plattform för dig att sprida tankeställare. Det är sådana bloggar jag föredrar, alltså bloggar med mening.

Svar: Tack så mycket för din kommentar! Ja men precis - så känner jag också! Jag bryr mig inte så mycket om vad någon har på sig eller äter till lunch. Jag vill väcka tankar hos andra människor, tankar som kan få dem att ifrågasätta varför de egentligen beter sig som de gör och kanske får dem att förändra sitt tankesätt och beteende. Och jag är också öppen för att själv få mina värderingar och tankesätt ifrågasatta - därför uppskattar jag kommentarerna här i bloggen och att själv läsa andras bloggar som vill sprida tankeställare. Kram
Saras blogg

2016-05-01 @ 18:51:26
URL: http://sarabens.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0