Bilder på mitt nyklippta hår

I början av augusti klippte jag ju håret (visade några mobilbilder här) men tänkte att jag skulle visa några kamerabilder som jag tog samma dag också. Jag klippte det ju ganska mycket i våras också, men nu tog jag bort ytterligare tio centimeter. Vill ni veta hur långt håret var innan jag klippte det i våras ser ni ju lilla bilden här till höger där jag är presenterad.
 
Jag klippte det av flera orsaker: Jag ville ha förändring, jag var trött på allt extra jobb det är med långt hår och dessutom var det långa håret ändå mest bara i vägen. Jag saknar nog ibland det långa håret, men oftast känns det bara skönt nu, så jag ångrar inte att jag klippte det. Jag sparar dessutom ut min pannlugg nu. Jag hade samma frisyr så länge, så det känns bra med förändring! Jag klippte förresten håret själv framför spegeln, så det blev kanske lite snett och hackigt. Men vad spelar det för roll - det är ju bara hår! 
 
Nu till bilderna: 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny Edfast

Blev jättefint! :D

Svar: Tack så mycket! :D Det känns mycket friare nu på något sätt, det känns bra!
Saras blogg

2016-08-19 @ 17:11:46
URL: http://fannyfredrica.se/
Postat av: Jasmine

Vilket härligt inlägg! Sara, du är så fin i ditt lite mer kortklippta hår. Jättesöt! Modigt av dig att våga klippa så mycket. Jag har liksom du alltid haft långt hår. Har många gånger funderat på att klippa det kortare, för som du säger är det en del jobb med långt hår och dessutom är det i vägen rätt så ofta. Vi får väl se om jag också vågar ta till saxen någon gång i framtiden.

(Sent) Svar: Tack för dina omtänksamma ord. Morgonångesten släppte under de två sista veckorna på arbetsplatsen, igår jobbade jag min sista dag där. Ett sommarjobb, och om en vecka väntar skolan igen.
Jag tänker lite som du; att morgonångesten kan vara en mindre rolig "vana", en känsla som är förknippad med att åka till jobbet, oavsett vad som väntar där. I framtiden blir jag med säkerhet bättre på att stänga ute känslan. Hoppas att du också lyckas med det.

Kram

Svar: Tack så mycket för din kommentar, jag blir så glad! :D Det kändes nog ganska nervöst att ta saxen och börja klippa, men samtidigt kände jag att jag behövde göra det. Visa för mig själv att jag vågade. Det känns också som att jag har utvecklats så mycket senaste tiden, och håret behövde liksom också ändra för att jag ska fortsätta kunna utvecklas - låter kanske lite flummigt men det känns bra nu! :) Hoppas att du en dag när du verkligen vill också vågar ta steget och göra något nytt. Långt hår är vackert, men ibland behöver man göra något drastiskt bara för att man kan och vågar och är en starkt och vacker person. Kram <3
Saras blogg

2016-08-21 @ 09:38:59
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Elin

Underbara bilder! Och en snygg modell också <3

Ja, vi behövde den veckan där i juli. Varit tungt sen dess så tur att vi fyllde på depåerna där.
kramar

Svar: Tusen tack, vad roligt att höra! :D <3
Saras blogg

2016-08-22 @ 13:24:13
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Sandra SG

underbara bilder!

Svar: Tack! :)
Saras blogg

2016-10-17 @ 19:44:59
URL: http://sandrasg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0