Det är härligt att flyga

Jag har alltid velat kunna flyga, ni vet typ om man skulle kunna välja en superkraft så skulle jag välja det. Jag drömmer till och från mycket mardrömmar och har gjort det så länge jag kan minnas. I dem blir jag jagad, någon vill döda mig. Men jag har en fördel - jag kan flyga! Eller jag har lärt mig flyga ska vi säga. I början kunde jag inte flyga varken långt eller högt, jag var tvungen att landa ofta och ta sats igen. Det var en hemsk känsla när man märkte att man måste mellanlanda igen, och såg hur de som jagade mig väntade där nere och jag kunde inte göra något. Med åren har jag blivit bättre på att flyga i min drömvärld. Vissa gånger kan jag flyga nästan hur länge som helst, men ibland måste jag fortfarande ner och ta sats igen. Att kunna flyga har därför varit ett sätt att fly för mig, eller sätt att komma undan alla de onda och istället söka trygghet någon annanstans. 
 
Men nu i min vakna värld så har mina flygkunskaper inte utvecklats i samma takt, här är jag tyvärr ganska bunden till marken - om jag inte använder hjälpmedel. Till exempel ett flygplan. Det är inte alls samma känsla att flyga själv i mina drömmar och att åka flygplan, men det är ju i alla fall ett steg åt rätt håll. Så jag tycker om att åka flygplan. 
 
Många tycker att det är obehagligt, men jag har aldrig varit rädd för att flyga. Jag tycker att säkerhetskontrollerna är jobbiga, jag hatar att lämna ifrån mig bagaget och jag får ofta obekvämt om jag flyger många timmar. Men jag gillar ändå att flyga. Att vara omgiven av så mycket tom luft, att kunna se ner på molnen eller marken under sig, suget i magen när man startar och landar. Det är härligt tycker jag.
 
Tycker ni om att flyga?
 
Flygresan till Aruba: 
 
 Nikon D3100 och Sigma 17-50mm.

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Jag älskar också att flyga och drömmer likadant som dig :-D Kram

Svar: Jaha, vad roligt! :D
Saras blogg

2016-02-19 @ 16:29:15
URL: http://starbys.se/
Postat av: Jessica Högberg

Jag tänker att drömmen inte alls vill lära dej flyga utan "man måste börja om/ta sats ibland" Nu är du bättre på det men behöver en påminnelse då och då?
Jag är inte rädd eller obekväm med att flyga men det är ganska tråkigt☺

Svar: Ja jag har också tolkat in ganska mycket i mina drömmar. Förut var jag väldigt rädd och osäker när det gällde det mesta (därav jagad i drömmen), men nu med åren så har jag hittat mig själv mera och står för vad jag tycker, jag är inte lika rädd längre. Därför kan jag flyga bättre i drömmarna nu också. Men visst, alla behöver ta sats igen ibland ändå! Ja att flyga väldigt länge kan nog bli lite tråkigt, men de gäller de flesta fordon tycker jag! :)
Saras blogg

2016-02-20 @ 09:57:14
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Veiken

Jag drömde precis som du, men nu är det ganska länge sedan! Jag gillar att flyga "på riktigt" också! :)

Svar: Jaha, vad intressant! Ja det är härligt på något sätt, jag vet inte ens riktigt varför! :P
Saras blogg

2016-02-21 @ 08:44:03
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: ISABELLA

Åh ja tycker det är så kul att flyga!! :)

Svar: Ja det är roligt! I alla fall de första timmarna, efter tio timmar börjar det nog kännas som att det räcker tycker jag..:P
Saras blogg

2016-02-21 @ 14:22:10
URL: http://isabella.vione.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0