Dygnets timmar räcker inte till!

Alltså det är helt hopplöst, det är så mycket jag skulle vilja hinna med, men dagarna går så snabbt. Idag har jag varit ledig, men jag har knappt hunnit göra något alls känns det som. Eller jag har väl tvättat några maskiner tvätt, vikt in ren tvätt, gjort lite växtservice hos ett företag, lagat lunch, svarat på kommentarer på bloggen, gått igenom en massa bilder, valt ut Arubabilder att publicera på facebook och lite annat sånt. Men jag har ju så mycket annat jag skulle vilja göra! Jag har en massa jag skulle vilja skriva här på bloggen, jag har bilder att redigera, jag har massor med idéer till eventuella framtida böcker. Plus tråkiga saker som att fara till banken. 
 
Ändå jobbar jag bara 60% nu under vintern. Snart ska jag ju börja jobba 100% igen, då kommer jag ju hinna med ännu mindre. Jag har så mycket inspiration till mina egna projekt, helst skulle jag bara vilja satsa på det. Men samtidigt är det inget jag tjänar pengar på, så då kan det ju bli lite svårt att klara sig i längden. Sedan så är det alltid så mycket att göra här hemma, tvätt, städning och matlagning. Plus att jag skulle vilja hinna slappna av däremellan med en bok och lite yoga också. Hur hinner alla andra? Just nu känns det som att jag satsar lite halvhjärtat på allt, men då kommer ju inget lyckas. Det är svårt tycker jag.. 
 
Jag saknar redan lugnet på Aruba: 
 
   

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Ibland räcker verkligen inte tiden till vilket är otroligt jobbigt...

Svar: Ja det är verkligen jobbigt.. Jag borde bli bättre på att rensa i mina "måsten" och "borden", och göra mer saker jag faktiskt VILL göra! :)
Saras blogg

2016-02-18 @ 16:02:00
URL: http://evahle.se
Postat av: Jessy

Fin du är!

Svar: Tack snälla du! :)
Saras blogg

2016-02-18 @ 16:25:37
URL: http://nouw.com/jessygunnarsson
Postat av: FannyFredrica - [Fotografering]

Tiden går verkligen sååååå fort!!

Svar: Ja verkligen!
Saras blogg

2016-02-18 @ 21:48:55
URL: http://fannyfredrica.se/
Postat av: Elin

jag pluggar 100% och jag håller med dig. Vart tar tiden vägen egentligen? fullt upp med plugg och hushåll, sen vette tusan. :P

Ja, jag försöker att ändå se något bra i allt som är jobbigt. För det är rätt mycket just nu.
kramar

Svar: Så tycker jag också att det känns! Alla andra verkar hinna med så mycket, medan jag knappt hinner något alls...:P Kram!
Saras blogg

2016-02-18 @ 23:16:44
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Frida

Håller med dig, det är svårt att hinna med allt man vill göra och måste göra. Det där med MÅSTE borde man släppa lite så man hinner göra det man vill :)

Svar: Ja verkligen! Det finns ju några "måsten" man verkligen MÅSTE göra, men många kan man ta bort, och speciellt alla "borde" ger ju bara ångest och dåligt samvete i onödan.. Jag menar varför borde jag göra si och så, jag kan väl göra som jag VILL istället?! :)
Saras blogg

2016-02-19 @ 05:37:25
URL: http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Du får skala i måste listan... kanske behöver du inte tvätta så ofta som du gör... stora långkok så behöver du inte "laga mat" varje dag... ja, du vet;)

Svar: Du har helt rätt i det! Tvätthögen beror mer på min pojkvän än på mig, men jag gav några tips på hur han kan minska tvättmängden, så kanske han fattar...;) Med tanke på matlagningen så finna det många sätt att vara mer effektiv, just att laga större mängder mat fungerar jättebra tycker jag! :)
Saras blogg

2016-02-19 @ 13:37:50
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Kat

Känner verkligen igen mig. Såå många kvällar jag legat med ångest över att jag inte hinner med allt som jag vill göra.
Jag har dock bestämt mig för att försöka att helt enkelt inte tänka på det. Att istället fokusera på det som jag faktiskt gör. Har märkt att tiden tycks gå ännu snabbare när man tänker på att den går snabbt, nämligen. Hittills har det funkat ganska bra och den där ångesten infinner sig inte alls lika ofta som förr :)

Svar: Det är ju skönt att höra att man inte är ensam om det! Samtidigt tror jag att du har rätt, att ha ångest över att man inte hinner med allt leder ju bara till mer ångest. Det låter därför som att du har en bra strategi, någonting som jag också borde försöka öva mera på! :)
Saras blogg

2016-02-19 @ 20:19:32
URL: http://blog.foxboheme.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0