Hemma igen

Nu - eller egentligen igårkväll - kom vi äntligen hem till Åland igen. Vi startade på förmiddagen den 14:e från Aruba, och kom hem på kvällen den 15:e. Vi var på flyget hela natten, ingen av oss sov och dessutom var det fem timmars tidskillnad, så man var lite förvirrad med vad det var för dag och vad klockan var när vi landade i Sverige. Och man var ganska trött de timmar vi tillbringade i Sverige innan vi kunde ta färjan hem till Åland. Vi landade så tidigt dessutom, så inga butiker hade knappt öppnat, men vi gick runt på Ica maxi och sedan på Biltema, sedan åt vi lunch på Max (vi var ju tvungna att testa deras nya vegan/vegetariska burgare!) och efter det for vi i sakta mak mot hamnen. Igårkväll kom vi sedan som sagt hem till Mariehamn, där vi genast packade upp våra väskor innan vi stupade i säng.
 
Idag har vi båda varit på jobb. Efter jobbet har jag tvättat kläder, lagat mat, städat, packat upp det sista och lite annat sånt. Det är ett litet klädberg att ta sig igenom. Jag saknar värmen och de lediga dagarna, men samtidgt är det ju också skönt att komma hem till sina rutiner igen. Bilder från resan kommer när det kommer - ni vet hur jag är. Vi har i alla fall haft två härliga veckor.
 
En bild från hotellområdet:
 
Nikon D3100 och Sigma 17-50mm.

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Oh, du får vila lite nu! gissar att ni haft det toppen!! hur var max nya vegburgare??

Svar: Jaa, lite hinner kan kanske vila mellan allt jobb och det enorma tvättberget! :P Jo, vi hade det jättebra, det var härligt med värme och sol. :) De var jättegoda! Jag ät en halloumiburgare som var jättegod, och min köttälskande pojkvän åt den helveganska bbq sandwich och sa att skulle han inte ha vetat skulle han ha trott att det var kött i den. Den var för stark för mig, men han som älskar stark mat tyckte att den var jättegod! :) Så de fick tummen upp från oss! :)
Saras blogg

2016-02-17 @ 11:00:43
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Netti Starby

Åh vad roligt och vilken vacker bild! Kram

Svar: Ja det var en härlig resa! :) Tack! Kram
Saras blogg

2016-02-18 @ 10:53:53
URL: http://starbys.se/
Postat av: Jessica Högberg

Härligt, dom har ju satsat en på reklam för dom =)

Svar: Precis, man har sett så mycket reklam om dem, så det var roligt att testa och se att de faktiskt inte var så tokiga! :)
Saras blogg

2016-02-19 @ 13:35:45
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0