Inlägg i skorna

Under mellandagsrean köpte jag ett par ballerinaskor i en härlig färg. Jag har mest bara svarta skor och några par vita, så kände att jag ville ha en färgklick för att muntra upp. De här fick komma med nu till Aruba också.
 
Jag brukar inte kunna använda den här modellens skor - eller andra lite plattare skor överhuvudtaget. Jag har ganska mycket problem med fötterna och får lätt ont om jag går med dåliga skor. Så ont så jag bara vill sitta ner och gråta. Men en sak som gör stor skillnad enligt mig är de här inläggen som ni ser på bilden. De köpte jag också vid samma tillfälle som skorna. På bilden är de bara lösa, men de har klister under, så man sätter fast dem så det känns bra. Inläggen hjälper vid förfotsproblem och plattfotsproblem, kostade ca 10 € och är väldigt smidiga eftersom de ryms i de flesta skor. 
 
Nya skor och nya inlägg:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: OLIVIA

åh va smidigt!! får med ont när jag går i platta skor!

sv: å tack :D
kramis

Svar: Ja det är jättesmidigt! Annars tycker jag inlägg ofta är så stora och klumpiga, och det är ju bara där mitt under foten som jag behöver extra stöd - därför var de här perfekta! Mm, platta skor är nog inte det bästa för fötterna..
Saras blogg

2016-02-13 @ 11:33:17
URL: http://Olivialice.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0