S som i Sara

Jag har sett en utmaning både på facebook och på Moas blogg, som jag tänkte att jag också skulle göra. Den går ut på att alla svaren ska börja på samma bokstav som ens namn börjar på. 
 
 
Jag heter: Sara
Jag är: Speciell. Det tror jag att de flesta som känner mig håller med om. Sedan om det är bra eller dåligt är en annan fråga. 
Jag har: Slitet hår. Jag borde kanske klippa av det, men gillar ändå mitt långa blonda hår. 
Jag är rädd för: Skorpioner. Ormar, spindlar och de flesta andra djuren går okej, men skorpioner tycker jag verkligen att är obehagliga. 
Jag är inte: Sportig. Jag tycker varken om att utföra sport eller att titta på sport, så ingen skulle nog komma på idén att kalla mig sportig. 
Jag sjunger: Sådär. Hellre än bra, som man brukar säga. Gillar Singstar och att skråla med till musiken i bilen, men skulle aldrig komma på tanken att ställa upp i Idol. 
Jag gillar: Semester. Som studerande med sommarjobb får man inte semestra så ofta, men nu som fast anställd har jag äntligen en semester att se fram emot. Största fördelen med fast jobb kanske? Semestern på Aruba var inte heller helt fel, det är härligt att se lite nytt och hinna njuta av allt runtomkring en. 
Jag äter: Sakta. Eller långsamt som man kanske brukar säga, men ni förstår vad jag menar. 
Djur jag påminner om: Svin kanske, haha? Nä men tittar man på grisars ögon så påminner de väldigt mycket om människoögon, och grisar är både smarta och påhittiga. Värda mycket mer än att hamna på någons tallrik tycker jag.
 
Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm.

Kommentarer
Postat av: OLIVIA

så rolig lista, fin bild med :D

sv: å tack :D
kramis

Svar: Tack, det är roligt att höra! :)
Saras blogg

2016-02-21 @ 14:59:00
URL: http://Olivialice.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0