Veganism är det rörelse i världen som ökar mest just nu

Enligt Dr. Melanie Joy - och många andra - så är veganism den rörelse i världen som ökar mest just nu. Många börjar våga öppna ögonen och se det som kött- ägg- och mjölkindustrin inte vill att du ska se: att djuren är offer, att det du äter är individer med egna personligheter och tankar, att det inte finns "humant" kött. Fler och fler börjar se alla offer bakom djurindustrin. Fler och fler börjar tänka efter själv. Det är faktiskt det det handlar om - att inte följa systemet vi har fått inpräntat sedan vi föddes, utan att istället se hur verkligenheten ser ut och agera enligt det vi själva tror på och står för. Få tror ju på och står för att onödigt lidande är en bra sak. 
 
Därför ökar veganismen hela tiden. Varje dag får fler och fler människor upp ögonen för vad vi verkligen gör mot djuren, och varje dag tar fler och fler männsikor avstånd från de industrierna. Det är bra nyheter tycker jag. Snart kanske vi kan titta tillbaka och förfasas över en värl där vi behandlade djuren som att de bara skulle vara objekt. Saker. Skräp. En dag när djuren är våra vänner, och ingen skulle komma på tanken på att orsaka dem lidande i onödan. Framtiden ser ljus ut tycker jag!
 
Kom ihåg: Djuren är egna individer som ska behandlas med kärlek och respekt!
 
Nikon D3100 och Tamron Macro 90mm.

Kommentarer
Postat av: jessy

bra skrivet!

Svar: Tack, vad roligt att du tycker det! :)
Saras blogg

2016-02-23 @ 17:34:20
URL: http://nouw.com/jessygunnarsson
Postat av: FannyFredrica - [Fotografering]

Vad kul att det faktiskt är så att fler blir veganer! :D

Svar: Ja det är jätteroligt tycker jag! :) Det känns så gammaldags att vi håller på och utnyttjar och dödar "bara för att vi alltid har gjort så". Vi behöver ju inte döda dem, så underbart att fler och fler inser det! :D
Saras blogg

2016-02-23 @ 18:15:20
URL: http://fannyfredrica.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0