När julen är slut ska tomtarna ut

Det är konstigt tycker jag hur man ibland kan tröttna på något bara över natten. En sån sak tycker jag att kan vara juldekorationer. Jag plockar gärna fram allt redan till första advent, lyssnar gärna på julmusik varje dag och dricker glögg, men sen så fort julafton är över så är jag trött på det. Speciellt på tomtarna och annat sånt. Så igår när vi gjorde en riktigt storstädning här hemma fick nog tomtarna flytta tillbaka in i sitt skåp. Den lilla julgranen och ljusstakarna får stå framme ännu en stund. Idag när vi ska fortsätta får vi se vad mer jag har tröttnat på.
 
När tycker ni att man ska plocka undan alla julsaker?
 
En tomte hos mina föräldrar:
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag blir trött på julsaker ibland några dagar efter jul typ. Fast nu kan jag nog inte jämföra på samma sätt som förr längre, dels har jag väldigt få juldekorationer och dels firar jag inte speciellt mycket av olika anledningar. Men rent generellt så är jag helt med dig om att tomtar och grejer inte ska vara kvar så länge, heh. :)

Svar: Haha, mm, när det är nytt år så kändes det nog tråkig att titta på tomtarna :P Plockar hellre fram tidigare i så fall. Men det är ju upp till var och en hur när och hur mycket, man behöver ju inte ha något alls heller om man inte vill. Eller så överdriver man sådär som i USA :)
Saras Fotoblogg

2016-01-03 @ 12:35:17
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Jag brukar vänta till efter 13dagsafton i alla fall, sen brukar jag plocka bort lite i taget. :)

Svar: Det låter ganska vettigt :) Här fick vi värsta rycket första januari - då rök allt! Normalt har jag nog också lite längre, men i år kände jag mig så trött på allt.
Saras Fotoblogg

2016-01-03 @ 17:13:53
URL: http://evahle.se
Postat av: Pauline Hurtig

vi har börjat plocka ner de mest juliga sakerna lite smått, men känns så ovärt att ta fram om man bara ska ha det en så kort stund

Svar: Jag förstår hur du menar :P Men jag plockar hellre fram tidigare i så fall, är så trött på julsakerna efter nyåret :D
Saras Fotoblogg

2016-01-06 @ 16:13:35
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0