Saras fotoblogg?

Jag har funderat en hel del på min blogg och på vart den är på väg. I perioder har jag knappt bloggat alls, i andra perioder har jag bloggat flera gånger per dag. Jag har haft den här bloggen i lite mer än fyra år. När jag startade den var tanken att det skulle vara en ganska renodlad fotoblogg, och det spåret hade jag länge. "Saras fotoblogg" står det ju ännu headern. 
 
Men jag har samtidigt funderat många gånger på att också skriva om andra ämnen. Eller att helt sluta blogga. Fotograferandet har varit en av mina största hobbyer och bloggen var ett perfekt ställe att visa upp bilderna på. Fotografering är också ett ämne som är ganska lätt och "ofarligt" att skriva om, det är inget ämne som gör andra upprörda. Men i takt med att åren går och jag mer hittar det som innerst inne är jag, känner jag att jag också vill skriva om ämnen som verkligen berör mig - ämnen som kan väcka starka känslor. 
 
Nu senaste tiden har jag ju också gjort det, jag har bland annat skrivit ett antal inlägg som berör djurrätt och veganism. Och det känner jag att jag vill fortsätta göra. Men att då kalla det en fotoblogg tycker jag att känns lite fel. Jag kommer såklart att fortsätta fotografera och visa upp bilder jag har tagit, men bloggen kommer med tiden få mera djup och variation tror jag man kan säga. Och eventuellt en ny header, om någon orkar ta tag i den. 
 
Ett självporträtt på mig taget för ca två år sedan:
 
 Nikon D3100 och Nikkor 55-300mm, taget med stativ och fjärrutlösare. 

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Det är ju ganska naturligt att bloggen utvecklas. Blogga när du känner för det, om det du känner för. När du är redo byter du namn och header=))

Svar: Tack för din kommentar! Det har du verkligen rätt i! :)
Saras Fotoblogg

2016-01-12 @ 11:17:52
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0