Vad var det jag tänkte blogga om?

Jag tycker att det är lite kul, så i brist på mer givande iblägg så berättar jag det här istället. Jag jobbar ju väldigt praktiskt. På somrarna med trädgårdsarbete, och nu under vintern så skottar jag snö, städar, målar och lite diverse. Men oberoende vad jag gör så tänker jag ju hela tiden, det är det bästa med ett jobb som är praktiskt tycker jag. Jag tänker i timmar på varenda liten sak (inte ältar dåliga saker, utan mer nya tankar och idéer). Ofta hinner jag komma på många bra idéer på blogginlägg, men jag skriver sällan ner dem genast. Så ibland kommer man hem med fem bra idéer, eller som idag - så har man tydligen glömt bort alla bra idéer man hade. 
 
Jag skyller det på att jag har tänkt på annat, att jag har börjat få lite resfeber och att de starka rengöringsmedelsångorna kanske luckrade upp minnet lite. Hur som helst så kan man skriva ett inlägg om det också. Alla inlägg behöver faktiskt inte skrivas med förhoppning om att förändra världen. Ibland räcker det att man skriver vad som snurrar i ens tydligen lite snurriga hjärna. 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer
Postat av: Jessy

Brukar vara så, ibland litar man för mycket på sig själv när man kanske egentligen skulle ha skrivit ner det i mobilen eller på en lapp haha!

Svar: Ja precis! Man borde ju bara lära sig att det är bäst att skriva ner genast, men när man jobbar för fullt så känns det ju dumt att leta fram ett papper och börja anteckna..:P
Saras blogg

2016-01-25 @ 18:25:20
URL: http://nouw.com/JessyGunnarsson
Postat av: Sandra

Mina braiga idéer kommer oftast när det är dags att sova och jag inte orkar ta mig tiden att skriva ner dem. "Jag kommer nog ihåg det tills imorgon.." Men nix, det gör jag _inte_

Svar: Haha, ja det är också klassiskt! Man tror att man ska komma ihåg, men tyvärr glömmer man ju en hel del..:P
Saras blogg

2016-01-25 @ 21:14:38
URL: http://blog.foxboheme.com/
Postat av: Frida

Håller med dig fullkomligt :)

Fin bild :)

Svar: Tack! :)
Saras blogg

2016-01-26 @ 06:11:33
URL: http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: Netti Starby

Jag måste också börja anteckna mina idéer :-D Kram

Svar: Haha, ja det skulle nog vara smart att göra det! :D
Saras blogg

2016-01-26 @ 07:16:21
URL: http://starbys.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0